Review: MAX Baked Eyeshadow (Smokey, Belle, Venus)

Eerder schreef ik al over de baked eyeshadows van MAX (hier en hier), het budgetproof make-up merk van Action. Ik was er al zeer tevreden over, maar helaas hadden ze in ons filiaal maar weinig andere kleuren. Toen ik bij m’n ouders was en naar ‘hun Action’ ging, zag ik daar tot grote blijdschap allerlei kleurtjes liggen! Ik nam er 3 mee, want de groene en paarse kleurcombinaties spraken me totaal niet aan. Lees snel verder!

Klik verder voor de rest van de review.

Verpakking
De palettes bevatten 4 kleuren oogschaduw, in totaal 5,5 gram, en een klein sponsapplicatortje. Het zijn ronde, stevige doosjes die helaas niet erg makkelijk open gaan, het is even uitvogelen hoe dat het beste kan, zonder dat het palette uit je handen schiet. De pans zijn rond en de oogschaduws zijn gebold. Ook zitten de palettes bij aankoop in een doosje, waarop allerlei informatie staat.

Smokey, Belle en Venus. Klik voor een vergroting.

Kleuren
Ik begin met Smokey. Dit palette heeft een witte, donkergrijze, héél donkerpaarse en zwarte oogschaduw. Ik zou zelf donkergrijs en donkerpaars niet combineren met elkaar (omdat ik sowieso niet van donkergrijs in mijn looks houd), maar de witte en zwarte zijn geweldige basic kleuren, en de donkerpaarse is gewoon een enorm gave kleur die je niet vaak ziet.Alle kleuren hebben een lichte glans, maar de zwwarte is vrijwel matte.

Dan Belle, een nude-kleurig palette, bestaande uit beige, lichtbruin, middenbruin en zwart. Met deze vier kleuren kun je een rustige, maar ook een heftige nude look maken! Voor een rustige look gebruik je de 3 lichtste kleuren, voor de heftige look gebruik je ze alle 4. Ik vind met name de lichtste kleur (linksbovenin) HEEL mooi! Hij heeft prachtige gouden glans. De twee andere bruine kleuren hebben ook een lichte glans, de zwarte is wederom vrijwel zwart.

Tot slot Venus, een vrolijk palette. Hij bevat een roze, paarse, blauwe en koperen/bruine oogschaduw. Alle vier hebben ze een lichte glans. Voor een kleurrijke look gebruik je ze allemaal tegelijk, maar wat dacht je van 1 of 2 kleurtjes op het bewegend ooglid, en de bruine in je crease? Het 3e kleurtje kun je eventueel onder je oog aanbrengen. Toffe combinatie!


Smokey – één laagje & droog aangebracht

Belle – één laagje & droog aangebracht


Venus – één laagje & droog aangebracht

Smokey – één laagje & nat aangebracht


Belle – één laagje & nat aangebracht

Venus – één laagje & nat aangebracht

Pigmentatie
Wow, gewoon wow. Kijk die pigmentatie! Vooral nat zijn ze amazing en geweldig om mee te werken. De structuur is niet te zacht, maar ook niet te hard, gewoon precies goed. Ze zijn goed te blenden, blijven lang op je ogen zitten en.. ik heb er gewoon niks aan op te merken!

Conclusie
Ik HOUD van deze baked eyeshadows! Wat een budgettoppers! De kleurencombinaties zijn leuk, de pigmentatie is super, alles is gewoon in orde. Ik hoop dat ze nog meer kleurcombinaties gaan uitbrengen binnenkort. Ik weet dat er nog een groene kleurcombinatie en paarse kleurcombinatie is, mocht je van die kleuren houden, ga SNEL kijken! Je betaald heel weinig voor veel kwaliteit. Ga zo door, MAX!

Informatie
Prijs: €1,29
Inhoud: 5,5 gram
Verkrijgbaar: Action
Pluspunten: Top pigmentatie, stevige doosjes, fijne structuur, budgetproof, veel kleurcombinaties mogelijk.
Minpunten: Doosje is lastig te openen.
Belangrijk om te weten: MAX test niet op dieren.

15 REACTIES

  1. Ik heb eerder deze baked gehad (toen ze nog een kleur als naam hadden, zo’n twee jaar geleden), maar die vond ik echt heel slecht! Toch maar weer eens proberen, en hopen dat ze hier Belle hebben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in