Review: MAX Lipsticks (Silky Nude & Peach)

Dat de Action lipsticks heeft, was ons wel bekend. Voor heel weinig. Vorig jaar hadden ze diverse setjes van twee lipsticks, alleen was ik er toen te laat bij. Van de week was ik bij de Action en besloot meteen wat nieuwe kleurtjes mee te nemen! En dus review ik voor jullie vandaag twee lipsticks van het budgetproof merk MAX. Ik nam een setje mee waarin een nude kleur en een koraalrode kleur in zit. Ik ben benieuwd!

Klik verder voor de rest van de review!


Achterkant verpakking


Onderkant lipsticks

Verpakking
De verpakking valt mij erg tegen, het zijn niet bepaald ‘juweeltjes’ in je stash. De verpakking is saai, grijs en hebben saaie (Times New Roman lettertype?!) letters. De huls is doorzichtig, dat is wel fijn, maar aan de andere kant is het niet handig dat de lipsticks een stukje uitsteken. Oppassen dus met de huls erop doen! Verder zijn de lipsticks erg licht. In je stash zijn de lipsticks wel snel terug te vinden trouwens, vind ik zelf wel handig :weird:

In elke lipstick zit 3,2 gram (0,11 oz) aan inhoud en de lipsticks zijn (slechts) 3 maanden houdbaar. Overigens test dit budgetmerk niet op dieren!

Kleuren
In deze set zitten twee lipsticks. Eén nude-kleurige (Silky Nude) en een koraalrode (Peach). En laten dat nou toevallig mijn favoriete lipstick kleuren zijn! De nude-kleurige is helemaal mat, de koraalrode (waarom heet die Peach eigenlijk?) is ook mat. De nude-kleurige past bij élke look, of je het nou simpel houdt qua make-up (natural look) of een heftigere look (zoals smokey eyes) hebt, nude past overal bij. En de koraalrode is perféct voor de lente en zomer! Koraalrode lipsticks staat vooral mooi bij boho-chic en vintage looks.


Swatch ‘Silky Nude’


Swatch ‘Peach’

Pigmentatie
De pigmentatie is super! Dat had ik niet verwacht.. en dat vind ik voor een budgetprijs van 44,5 eurocent per lipstick (!!!) écht geweldig. Ik weet dat de oogschaduw’s van het merk MAX niet geweldig zijn (eigenlijk helemaal níet), maar de lipsticks verklaar ik hierbij een budgettopper :yay: De lipsticks blijven ruim een uur zitten zonder te smudgen (uitlopen/vlekken), in totaal blijft de lipstick een paar uur zitten. Bijwerken is wel nodig na eten/drinken, meerendeel is er dan af. De structuur van de lipsticks vind ik wel iets minder, ze zijn iets te ‘hard’. Ze hadden van mij wel iets meer creamy gemogen.

Looks


Silky Nude


Silky Nude (sorry, chapped lips door het koude weer!)


Full face Silky Nude


Peach


Peach


Full face Peach

Conclusie
Absolute budgettoppers, deze lipsticks. Het zijn twee prachtige en gepigmenteerde kleurtjes. Sterker nog, Silky Nude bevat nog meer pigmentatie dan mijn nude lipstick van YSL van €24. Van dat geld kon ik dus 54 Action lipsticks kopen! :blank: Dus dames, ik kan jullie allemaal aanraden om meteen op de fiets te springen en naar de Action te racen, want voor nog geen één euro heb je twee mooie lipsticks in huis.

Informatie
Prijs: € 0,89 (€0,44 cent per stuk)
Inhoud: 3,2 gram per lipstick
Verkrijgbaar: Bij (vrijwel) alle Action filialen.
Pluspunten: Goede pigmentatie, mooie kleuren, goedkoop, verzorgen je lippen.
Minpunten: Verpakking is saai, lipsticks steken bijna een centimeter uit, ze zijn niet erg romig.
Belangrijk om te weten: De lipsticks zijn voorzien van Vitamine E en Aloe Vera. De enige ‘slechte’ ingrediënt die ik kan ontdekken is Propylparaben.

20 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in