Review: MAX Liquid Lip Color

Wéér een review over lipglosses van de Action? Ja sorry jongens, ze hebben zoveel verschillende lipglosses daar! En hoewel ik de vorige al vrij aardig vond, vind ik deze nóg beter. Lipgloss met een kleurtje, ik zoek het al heel lang. En dan wel eentje die gewoon lekker betaalbaar is! Budgettopper? I think so!

“Max Lipcolor geeft uw lippen een langdurig, mooi en glanzend effect. Daarnaast verzorgt Max lipcolor tot diep in de poriën en geeft het uw lippen een natuurlijke, sensuele uitstraling.”

De lipglosses zitten per twee verpakt, en je hebt ze in verschillende kleuren. Ik nam zelf twee duo’s mee, namelijk 19 Hot Pink & 23 Dazling Red (ja, het staat er écht met één z!) en het duo 31 Russian Red & 29 Milano Red. De lipgloss bevat 3 gram, en zou een lipgloss en lipstick in één moeten zijn.

De verpakking is vrij simpel en standaard – niet al te stevig, de dop draait een beetje lastig. Hij heeft een schuinafgesneden sponsapplicator. De lipglosses hebben allemaal een licht zoet geurtje.

Nummer één ingrediënt is trouwens minerale olie, waar de meningen over verdeeld zijn. Veel mensen vinden minerale olie een hartstikke fijn ingrediënt, vanwege z’n enorme hydraterende werking. Anderen zijn er minder blij mee, want minerale olie zou de huid téveel hydrateren en daardoor uitdrogen (met een paraffineverslaving als gevolg) of de huid doen verstikken. Minerale olie is een occlusieve stof, wat betekent dat het de huid afsluit waardoor vocht niet kan verdampen. Bij langdurig gebruik kan de huid lui worden en zelf amper nog iets aanmaakt. Veel mensen vinden dit onzin, of vinden dit ingrediënt niet occlusief genoeg. Ik heb er zelf weinig problemen mee – maar ik wilde het wel eventjes vermelden ;)

De kleurtjes! Het eerste duo vind ik het leukste. 19 Hot Pink is een shimmerloze, roze kleur. Ik vind ‘m geweldig! Lekker knallend kleurtje, zeker voor de zomer. En dat er geen shimmers inzitten vind ik ook heel fijn :) 23 Dazling Red is door de talloze, minuscule shimmers een lipgloss met metallic finish. 31 Russian Red is een donkeroranje lipgloss, met lekker veel glans door de lichtoranje shimmers. Tot slot 29 Milano Red, deze is rood en bevat roze en zilvere shimmers.


Naakte lippen


19 Hot Pink


23 Dazling Red


31 Russian Red


29 Milano Red

De pigmentatie van de lipglosses zit dik in orde. Ze geven allemaal enorm veel kleur af! Elke kleur vind ik mooi, elke kleur heeft wel iets. Ook is de substantie erg fijn – niet te dik en ze plakken maar een heel klein beetje! Je kunt ze snel en eenvoudig mooi aanbrengen, hij dekt bij één laag al voldoende, maar voor extra kleur kun je daarna meteen een tweede laag aanbrengen. =D Ze blijven flink wat uurtjes zitten, erg partyproof dus. Voor 89 cent heb je twee kleurtjes, hoe goedkoop wil je het hebben?

Informatie
Prijs: €0,89 per set
Inhoud: 2 x 3 gram per set
Verkrijgbaar: Action
Pluspunten: Budgetproof, verkrijgbaarheid, geven veel kleur af, ze plakken niet heel erg, blijven redelijk lang zitten.
Minpunten: Worden per set verkocht (apart is misschien beter), bevat minerale olie als #1 ingrediënt.
Belangrijk om te weten:

Welke kleur vind jij het mooiste?

25 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in