Review: MayBeauty The Incredible Face Mask

Een masker dat mee-eters, olie, dode huidcellen en oneffenheden verwijdert? Waar kan ik me aanmelden?! Van May Beauty ontving ik een aantal van deze Peel Off Mud Masks om te reviewen. En ondanks dat ik al weken geen foundation meer draag, is m’n huid enorm onrustig. Tijd voor zo’n masker, hij komt als geroepen! Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder.

Het masker bevat 10 ml aan product en zit verpakt in een klein zakje. Voor vijf maskers én de kwast betaal je 25 euro. Of voor alleen acht maskers, zonder kwast, betaal je ook 25 euro. Koop je er meer, bespaar je ook meer. Wacht alleen nog even met bestellen, want onderaan dit artikel geef ik je nog even 30% korting.

In de webshop wordt dit masker het Ongelofelijke Gezichtsmasker genoemd. Ja, met die hoofdletters ook. Ook staat er: “Verwijdert mee-eters en dode huid binnen een paar minuten!” wat eigenlijk niet klopt, want het masker moet je 30 tot 45 minuten ophouden. </zeikmodus uit>

Het masker belooft een aantal dingen:

  • Verwijdert mee-eters
  • Voorkomt acné
  • Verwijdert olie
  • Verwijdert dode huid(cellen)

Het hoofdingrediënt is diepzeemodder, overige ingrediënten zijn Triethanolamine, Carbomeer, Glycerine, Polyvinylalcohol, Natrium Alganite, Ethylalcohol, vloeibare Germall plus (alcohol die het masker vloeibaar maakt en droog zodra het in contact komt met lucht). Ondanks de wat enge namen in de ingrediëntenlijst, is dit masker gewoon veilig om te gebruiken, óók voor de gevoelige huid. Gebruik het alleen niet bij ernstige acné of wanneer je wondjes o.i.d. hebt. Oh, en niet op bv. je wenkbrauwen! Het masker trekt ook haar mee namelijk. Handig voor de snorremans onder ons. Waaronder ik.

Ze raden aan om het masker 1 á 2 keer per week te gebruiken. Na de eerste keer gebruik zul je merken dat mee-eters weg zijn, dat je poriën schoner ogen, en je huid gladder en schoner aanvoelt. Na meerdere keren gebruik zullen je poriën kleiner worden en je gezicht een stuk frisser en schoner ogen.


Boe! Met het masker op.


Na 30-45 minuten (als hij overal droog is) is het tijd om hem eraf te halen.


En dat doet best zeer…


Dit trek je allemaal van je smoel af!

En dit blijft er over. Wow, wat een verschil. Ik heb dan wel geen voor-foto, maar geloof mij – m’n poriën zaten verstopt en m’n T-zone glansde meer dan alle drie de Toppers bij elkaar. En nu? M’n poriën zijn minder zichtbaar, puistjes houden zich wat meer gedeisd en m’n huid oogt een stuk matter, glanzender, stralender en gezonder. Ha! Wie had dat verwacht? Ik niet.

Met de code ohfashionfacemask30 krijg je nu 30% korting op je bestelling. Een nóg leukere prijs om deze eens uit te proberen! Je koopt ze op de website van May Beauty. May Beauty test niet op dieren.

8 REACTIES

  1. Het maskertje ziet er best een beetje raar uit, maar het klinkt wel heel goed! Fijn dat je poriën minder zichtbaar zijn en dat je huid een stuk matter en stralender oogt.

  2. Heel leuk allemaal maar zou fijn zijn als de bestelling die ook betaald is ook eens geleverd wordt. Na 5 mail en 1 antwoord met het is onderweg dat al 10 dagen geleden is vraag ik mij af of ze over parijs komen. Weg 50 euro .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in