Review: Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ mascara

Het is alweer een tijdje terug dat ik een review over een mascara schreef. De laatste tijd blijf ik wat meer bij m’n favoriete mascara’s plakken, ik ben ook wat minder geneigd om nieuwe mascara’s uit te proberen. Toch wilde ik jullie deze niet onthouden! Lees snel mijn review over deze vernieuwde Colossal van Maybelline.

De mascara zit bij aankoop verpakt in een kartonnetje. Hierop vind je alle informatie die je nodig hebt! Deze mascara bevat een ‘double pump’ borsteltje en heeft een dubbel reservoir, zodat er meer mascara op het borsteltje zit. De mascara bevat extra collageen voor nog extremere wimpers. De Go Extreme is een vernieuwde variant op de bestverkopende Go Colossal mascara van Maybelline.

Het borsteltje is bol in het midden. De uiteindes zijn spits, zodat je goed de binnenste wimperhaartjes kunt meepakken. De haartjes op het borsteltje nemen veel mascara op uit de huls, zodat je in één beweging extreem veel volume creëert. Iik vind hem prettig aanbrengen. Ik hoef m’n hand niet in een onmogelijke houding te wringen om de binnenste wimperhaartjes te voorzien van een laag mascara, dit doet de mascara zelf dankzij het borsteltje. Het middenstuk is wel erg dik, dus even oppassen als je een ‘plat borsteltje’ gewend bent :wink:

De mascara blijft de hele dag netjes op z’n plek. Gewoon waar ‘ie hoort: op m’n wimpers, en niet eronder. Hij geeft dus ook niet af gedurende de dag! Hij verliest zeer weinig effect, je hebt nog evenveel mascara op je wimpers zitten als toen je het net aanbracht.
“Is er dan geen enkele minpunt?” hoor ik je denken. Helaas wel – de prijs en het effect (op mijn wimpers). 1) De mascara kost €15,49 en dat vind ik niet erg budgetproof, zeker omdat hij 2) niet erg mooi op mijn wimpers zit. Hij is erg slierterig op m’n wimpers. Dit zie je goed op de tweede foto hierboven. De lange sliertjes gaan al snel aan elkaar kleven, dus ik moet m’n wimpers heel goed ‘kammen’, wat erg lastig gaat met dit borsteltje.

Ik ben een enorme zeikerd met mascara, omdat ik van mezelf erg lange wimpers heb, vind ik het effect écht alles bepalend. Deze mascara is het niet voor mij. Ik vind de sliertjes als verlenging van m’n wimpers een erg warrig effect creëren. Ik ben wel erg benieuwd naar jullie ervaring met deze mascara, of met de gewone The Colossal van Maybelline! :happy:

Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum’ mascara kost €15,49.

7 REACTIES

  1. Dit is inderdaad naar mijn mening ook de minst fijne mascara van Maybelline. De gene met de rood/roze verpakking vind ik zelf het fijnst en meestal zit ik wel in de prijsklasse van deze, want die werken voor mij het beste. Ik ben de laatste tijd super aan het experimenteren met mascara’s en welke ik wel en niet fijn vindt, zolang ik volume krijg… ben ik al snel tevreden. xxx Lucinda

  2. I feel ya! Ik heb zelf ook lange wimpers en loop vaak tegen hetzelfde aan als jij. In eerste instantie lijkt hij erg mooi, maar wat je zegt hij is een beetje ‘slierterig’! Jammer…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in