Review: Mineral eyeshadow

Toen ik laatste op eBay zat te surfen, stuitte ik op 9 potjes mineralen oogschaduw. Er stond niet bij welke kleuren het zouden zijn, maar minerale oogschaduw zijn altijd m’n favoriet geweest en aangezien ze maar € 2,06 kostte in totaal, was de keuze snel gemaakt. Een ruime week later kreeg ik een pakketje binnen en ja hoor, na een snelle levering vanuit Hong Kong arriveerde deze 9 schatjes. Ik maakte snel de envelop open om te kijken welke kleuren erin zat, en dat viel me reuze mee!

Lees verder voor swatches en de review.

De kleuren die ik binnen kreeg zijn:

– Wit
– Wit parelmoer
– Lichtbruin
– Bruin
– Glitter
– Zilver
– Donkergrijs
– Zwart
– Zilver met regenboog glitters

Ik zal elke kleur aan jullie laten zien en swatchen. Alle swatches zijn gemaakt zonder oogschaduwbasis.

Ik begin met wit.

Een witte, mooi glanzende oogschaduw. Erg shimmery, bevat verder geen andere kleuren. Pigmentatie is super! Met witte oogschaduws heb je al snel dat de pigmentatie lastig kan zijn, echter is dat met (mineralen) poeder oogschaduw (of vloeibare) wel dat het erg goed is, zo dus ook met deze!

Parelmoer

Een prachtige witte oogschaduw met parelmoer glans.. ja, het bestaat echt! In bepaald licht lijkt het zelfs holografisch, kleuren zoals groen, geel en roze komen dan tevoorschijn. Dit wordt één van mijn favoriete oogschaduw, I can tell! Pigmentatie is erg goed.

Lichtbruin

Echt lichtbruin is het niet, eerder een soort beige-achtige kleur. Of misschien wel koper. Ik ben helaas niet zo goed in het benoemen van kleuren, dus ik houd het op lichtbruin. De pigmentatie van deze is zoals je ziet hieronder; perfect! En dat zonder oogschaduwbasis.. wat wil je nog meer? Een mooie, warme koper kleurtje is dit.

Bruin

Eén van mijn favoriete kleurtjes, bruin. Pure pigmentatie is dit.. I’m in love.

Glitter

I love glitters! Op de swatch foto zie je het niet erg goed.. want na een tijdje bewegen vallen de glitters van je arm/pols/oog af, dus ik raad aan om er een goede basis onder te doen.. verder is het een mooi potje glitters!

Zilver

Iets minder gepigmenteerd, maar alsnog een super kleurtje. Veel shimmers!

Donkergrijs

Donkergrijze oogschaduw, erg gepigmenteerd. Dit kleurtje zit haast tegen zwart aan, de basis is heel donkergrijs met veel shimmers.

Zwart

Ik gebruik veel zwart als oogschaduw, dus ik was enorm blij met dit potje. Hij is echt heel goed gepigmenteerd!

Zilver met regenboog glitters

Helaas wederom meer losse glitters dan oogschaduw zelf, maar ook weer met een goede basis eronder een erg mooi kleurtje. De basis bestaat uit zilvere glitters met rainbow shimmers.

Ik ben echt absoluut verliefd op deze potjes ‘pure pigmentatie’ – alhoewel, de meeste dan ;) De 2 glitteroogschaduws zijn wat meer losse glitters dan oogschaduw, dus een goede basis eronder is wel belangrijk. De rest heeft weinig nodig om
een mooie look te maken, de oogschaduw blijft ook lang zitten en loopt niet uit. Ik kan iedereen dus deze potjes mineralen oogschaduw aanraden!

[five-star-rating]

11 REACTIES

  1. Wat goedkoop! Ik koop graag dingen op eBay, lekker cheap. Ik vind de beige, witte en bruine kleur mooi, de glitters vind ik wat minder. Maar dat komt gewoon omdat ik er altijd helemaal onder kom te zitten ;-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in