Review: mini Bourjois #62

Toen ik vorige week een rondje liep in de stad, stapte ik even binnen bij De Shop in Den Helder. Dit is een grote outlet winkel, met een groot divers assortiment, waaronder ook cosmetica. :) In een klein bakje, onderop een stelling, zag ik mini Bourjois oogschaduw liggen voor €2 per stuk. Nu begrijp je natuurlijk, nadat ik zag dat ze ook roze hadden, dat ik dat niet kon laten liggen!

De oogschaduw zit in een klein metaal ‘bakje’, waardoor je hem in een leeg palette kunt doen. Op de achterkant geven ze aan deze kleur ‘mooi te kunnen combineren’ met andere mini Bourjois kleuren, namelijk #66 en #68, met een tekening erbij hoe je dat het beste kunt combineren.

Ik kan er heel kort over zijn.. de oogschaduw is best shimmery, en niet erg gepigmenteerd.

Desondanks is het een hele mooie kleur, en de shimmers erin zijn ook erg mooi. De kleur is niet té fel, maar kan er wel meer dan 1 laagje van aanbrengen mocht je de ‘echte’ kleur willen zien op je oogleden.

Mijn conclusie.. tsja, ik vind het een mooie kleur, en ze zijn mooi shimmery. En voor €2 vind ik het geen geld. Dus ik zou hem wel aanraden, mits je een goede oogschaduwbasis gebruikt ;)

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in