Review: MNY oogschaduw

Zoals je in één van de vorige blogposts al kon lezen, had ik een MNY pakket gekregen bij m’n abonnement op de Fancy. Hier zaten ook 4 oogschaduws in, in de kleuren #729, #120, #533 en #433. Deze ga ik vandaag voor jullie swatchen!

Eerst de kleuren #729 en #533.

Dit is een groene en een paarse oogschaduw. Niet helemaal mijn kleuren, maar je kunt er ongetwijfeld mooie looks mee maken. De oogschaduws voelen een beetje creamy aan met je vinger, echter met een kwastje komt er veel losse poeder van af. Goed afdeppen dus, of een sponsapplicator gebruiken!

En de kleuren #433 en #120.

Dit zijn helemaal mijn kleuren, want ik draag een hoop bruine ooglooks. De donkerbruine heeft een mooie, subtiele gouden shimmer.

Foto’s van de pigmentatie:

*sorry voor de bewogen foto’s.. ik zag het later pas, ugh!* :blank:

Zoals je kunt zien, is de groene niet écht gepigmenteerd.. hij valt een beetje geel uit. De lichtbruine kleur geeft wel goed af, net als de donkere kleuren. Ik kan je wel aanraden om zeker een primer (oogschaduwbasis) te gebruiken met deze oogschaduw, want de oogschaduw is zonder primer erg snel vervaagt.

Wat betreft de donkere kleuren, de pigmentatie lijkt beter omdat de kleuren donkerder zijn.. maar helaas, nog niet de pigmentatie die ik had gehoopt.. hij is namelijk na het aanbrengen (en al helemaal na het blenden) lang niet zo intens qua kleur als je zou denken. Hij valt erg faal uit, en daarom.. geen supergoede pigmentatie!

Pluspunten:
– Fijn prijsje (€2,99 per stuk)
– Leuke kleuren in het assortiment

Minpunten:
– Slechte pigmentatie

Dus.. als ik een tip mag geven, spaar je 3 euro’s op en koop liever een goed palette.

Hebben jullie ook oogschaduw van MNY?

[five-star-rating]

9 REACTIES

  1. Ik vind pigmentatie wel meevallen… je bent denk ik een van de eersten die dit een punt vinden :P Voor die prijs valt het echt reuze mee :) Het is best subtiel, maar toch heel bijzonder.
    Ik had trouwens vroeger ook een abonnement op Fancy :) Maar toen kreeg ik een Esprit setje erbij.

    • Mwah, ik vind het moeilijk.. als ik even niet naar de prijs kijk, dan vind ik toch dat hij goed afgeeft, maar heel snel weer vervaagt, de kleuren zijn lang niet zo intens als dat je zou denken. Vooral de lichte kleuren zie je amper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in