Review: Morphe 35N eyeshadow palette

Mijn oogschaduw vlammetje was aardig gedoofd de laatste tijd. Ik droeg nooit meer oogschaduw. Ik ging juist vaker voor een simpele wing met een matte lipstick/lipgloss. Maar toen ik laatst swatches zag van het Morphe 35O palette, begon het vlammetje weer aan te wakkeren. Intense pigmentatie, mooie kleuren en niet eens zo heel gek duur.
Ik besloot voor de gein eens rond te snuffelen op Internet, toen ik bij Boozyshop uit kwam. Het 35O palette is momenteel helaas uitverkocht, maar toen ik het 35N palette zag, was ik direct verkocht. Voor ik het wist lag hij op de deurmat! Vandaag heb ik een review en swatches voor je.

Het 35N palette is een zwart palette, dat geleverd wordt in een zwart doosje. Vrij simpel allemaal. Het doet me denken aan de populaire (en inmiddels uitgestorven?) 88 palettes. Alleen hadden die een spiegel in het palette, dat hebben de Morphe palettes niet. Maar een spiegel in een oogschaduw palette gebruik ik toch nooit. Ook zit er geen applicator in – helemaal prima, ook die krengen gebruik ik nooit.

Wat er wél in zit, zijn 35 prachtige matte oogschaduws. Ja, echt allemaal zijn ze matte! De pans zijn ook allemaal vrij groot, ze hebben de grootte van een 50 cent muntstuk. Ze voelen allemaal zeer zacht en silky aan. Totaal niet poederig, maar juist een mooie textuur waar menig beautyliefhebber spontaan van gaat kwijlen.

Van licht tot donker, er zitten allerlei neutrale kleuren in. Een aantal roze en paars, maar verder is het eigenlijk alles tussen beige en zwart in. De keuze is enorm! Je kunt zowel een subtiele look maken als een uitgaanslook. Doordat alle oogschaduw matte is, wordt het geen glitterboel en kun je lekker je gang gaan qua combineren. Geen combinatie te gek!

De kleuren zijn intens gepigmenteerd. In de laatste rij zijn de 5e en 6e oogschaduw wat stroef qua structuur, daardoor geven ze niet zoveel kleur af als de rest. Misschien zag je het al, maar in de zwarte (de allerlaatste oogschaduw) spot ik een paar subtiele shimmers. I like it! Hij is nog steeds matte, maar afhankelijk van het licht zul je een kleine, subtiele sparkling zien.

Ik kan oneindig looks maken met dit palette, maar ik denk dat je dat zelf ook wel kunt bedenken. Een lichte en subtiele look, of een hevige smokey eye. Dankzij de enorm variatie kleuren zit jouw ideale tint bruin er altijd wel tussen, en kun je dus alle kanten op met dit palette. De variaties zijn eindeloos, en dat is wat dit palette zo ideaal maakt. Veel kleuren, goede pigmentatie en de prijs valt me reuze mee. Aanrader? Abso-fucking-luut!

Morphe 35N palette kost €24,49 en te koop bij o.a. Boozyshop. Geen fan van de kleuren? Morphe Brushes heeft nog veel meer van dit soort palettes – zoals het enorm populaire 35O palette of het 35T palette.

Heb jij al kennis gemaakt met dit merk? Wat vind je van de kleuren?

12 REACTIES

  1. Aah, morphe! Ik wil heel graag een palette van dit merk, heb alleen al zoveel en ik geef echt te veel geld uit aan make-up. Bestellen ‘mag’ ik nu even niet meer doen, het zou tof zijn als het ergens in winkels komt te leggen.

  2. Ik wilde ook het 35O palette maar snel uitverkocht. Ik ben toch wel echt van de shimmers daarom zou ik deze niet zo snel kopen. Ik heb nu een z-palette en binnenkort eens wat losse pans kopen van morphe en wat anderen. Helemaal naar mijn eigen smaak :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in