Review: MUA Undress Me Too Eyeshadow Palette

Mijn eerste MUA product! Ik las al veel goeds over dit palette, dus toen ik laatst bij Kruidvat was, nam ik een palette mee. M’n oog viel direct op het Undress Me Too palette, wat een mooie kleuren zitten daarin! Ben je benieuwd wat ik ervan vind, lees dan verder.

Het palette bevat twaalf kleuren, afwisselend matte en shimmers. Er zitten zowel koele als warme tinten in, en zowel lichte kleuren als donkere. Over het algemeen heeft dit palette allerlei kleuren tussen beige en zwart, alles daar tussenin is een variatie op bruin. Ideaal voor nude looks, maar ook donkere of heavy looks kunnen hier makkelijk mee gemaakt worden.

Het palette kost €5,99 – een budgetprijs vind ik, want daarvoor krijg je 12 mooie kleuren in een palette. Het palette bevat bovendien een langwerpig, dubbelzijdige sponsapplicator. Er zit geen spiegeltje in het palette, de bovenkant van het palette is namelijk doorzichtig. Je ziet direct welke kleuren er in zitten dus!

Overigens heeft MUA meerdere eyeshadow palettes in het assortiment – Undressed, Poptastic, en Starry Night bevatten ook allemaal 12 kleurtjes, in dezelfde palettes als Undress Me Too. Deze kosten ook allemaal €5,99 per stuk. Het palette bevat in totaal 9,6 gram aan oogschaduw.


Naked, Devotion, Tranquil en Exposed


Shy, Fiery, Reveal en Wink


Lavish, Dreamy, Obsessed en Corrupt


Naked, Devotion, Shy, Fiery, Lavish, Dreamy


Tranquill, Exposed, Reveal, Wink, Obsessed, Corrupt

Zoals je ziet is de pigmentatie afwisselend qua sterkte. De lichtste, Naked, heeft weinig pigmentatie af. De shimmer eyeshadows (Devotion, Fiery, Dreamy, Tranquill, Exposed en Wink) geven dan weer véél pigmentatie af. De zwarte (Corrupt) is zonder primer niet écht zwart. Ik kan je sowieso aanraden om onder de matte kleuren een goede primer te gebruiken! Anders zie je de lichte gewoon niet meer terug op de huid, en bovendien komen de kleuren gewoon veel beter uit mét primer.

Een snelle en simpele look met Naked in het binnenste ooghoek, Shy op het bewegend ooglid en Exposed in de crease. Alles is zonder primer gebruikt. De kleuren lieten zich goed aanbrengen en blenden. De fall out was erg minimaal, alleen de shimmer kleuren waren iets poederiger dan de matte kleuren.

Ik vind het een fijn en mooi palette. Jammer dat sommige kleuren iets minder pigmentatie hebben, maar over het algemeen kun je er prima mee werken (mits je een primer gebruikt). De kleuren in het palette zijn erg afwisselend, en passen bij iedere huidskleur. Ik ga zeker binnenkort naar de andere varianten van de eyeshadow palettes kijken!

MUA Undress Me Too eyeshadow palette kost €5,99 en bevat 12 kleuren oogschaduw. Je koopt MUA bij Kruidvat.

Heb jij een eyeshadow palette van MUA? Zo ja, welke? Hoe bevalt hij?

21 REACTIES

  1. Zo, daar zitten echt wel een aantal tussen met flink wat pigment. MUA wordt bij mijn kruidvat helaas (nog?) niet verkocht, maar een palette zou ik zelf wel direct meenemen denk ik. xxx Lucinda

  2. Ziet er goed uit zo! Ik heb hem laatst ook meegenomen, hij ligt nog braaf op me te wachten, maar dit moedigt wel aan om hem nou eens open te maken :smile:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in