Review: NARS Dual-Intensity Blush Jubilation

Een tijdje terug won ik deze prachtige duo-blush bij Met Loes. Mijn allereerste NARS product, reden voor feestje. Zelf vind ik het te duur om te kopen (#schraal) dus ik was extra blij met m’n gewonnen prijs. Ik ga ‘m vandaag voor je reviewen.. Veel plezier met lezen, enne, try not to fall in love.

De Dual-Intensity blushes van NARS zijn er in diverse varianten, degene die ik heb heet Jubilation. Deze duo blush kost £30.00 en bevat twee kleuren blush, die zowel droog als nat aangebracht kunnen worden. De linkerblush wordt omschreven als “sparkling yellow gold highlighter” en rechts als “shimmering soft, nude-peach”. De blushes bevatten ieder 3 gram.

De blush wordt geleverd in een zwart doosje, lekker luxe. Het doosje zelf voelt ook luxe aan, en oogt simpel maar chique. Het dekseltje heeft een magnetische sluiting, en binnenin vind je (behalve de twee blushes) ook nog een spiegeltje. Het doosje is stevig, compact en handig om mee te nemen onderweg.

De blushes voelen zijdezacht aan, en ik zie direct dat de pigmentatie dik in orde is. Als ik ze nat aanbreng val ik haast steil achterover, wat een kleur komt er vanaf – zonder te overheersen! En dan de kleuren, jongens. Pure liefde. De linkerblush is een waanzinnig mooie, gouden kleur met multicolor shimmertjes. Rechts is ook prachtig – een perzikleurige beauty met ook weer multicolor shimmertjes. Je kunt ze zowel apart als samen gebruiken.


Zonder blush op


Zonder blush op

Kijk dan hoe mooooi! Het is alsof ik ook een prachtige highlighter heb aangebracht. Je kunt hem natuurlijk ook als highlighter gebruiken, de gouden dan. Of wat dacht je van als oogschaduw? Wat dat betreft heb je voor die 30 pond wel een zeer multifunctioneel product, waarnaar je blijft staren.

De langdurigheid van de blush is erg goed. Hij blijft de hele dag mooi op z’n plek zitten, love it. Ik ben dan ook enorm verliefd op dit product. :inlove: Ik wil meer Dual-Intensity producten leren kennen! NARS is dierproefvrij, dus nog meer liefde voor dit merk.

NARS Dual-Intensity Blush Jubilation bevat 6 gran blush en kost £30 / €39. Je koopt NARS producten in de Europese webshop.

Heb jij iets van NARS?

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in