Review: NYC Showtime Velvet Eyeliner

Net als foundation en mascara, is oogpotlood ook één van de producten waarnaar ik constant op zoek naar een betere. Het oogpotlood met hét zwartste resultaat, die het minst vlekt, en het langst blijft zitten. Vandaag test ik voor jullie NYC Showtime Velvet Eyeliner. Een zwart oogpotlood, die ook nog eens lekker budgetproof is – namelijk €2,49! Ben je benieuwd of het wat is? Lees dan verder!

Een vrij simpel potlood – een oogpotlood die we allemaal kennen. Een houten potlood dat geslepen moet worden, en hij heeft een plastic dopje. Er zit 1,075 gram aan product in, wat gemiddeld is voor een oogpotlood. Er zijn vier kleuren beschikbaar. Het potlood bevat vitamine C en E, en heeft een subtiele liquid metal reflectie.

Al direct valt me op dat het oogpotlood érg zwart is. Nice! Ook geeft hij erg veel kleur af, en hij is stevig maar toch zacht voor de huid. Let wel op dat je tijdens het aanbrengen niet té hard duwt met het potlood, want dan kan hij iets gaan brokkelen.

WOW! Hallo, wat een pigmentatie! Zelfs op m’n waterlijn is hij pikzwart. Hij heeft eventjes nodig om volledig te drogen, maar eenmaal gedroogd blijft hij goed op z’n plek zitten. Hij wilt wat gaan uitlopen in vochtige omstandigheden, maar over het algemeen is het een perfect oogpotlood – hij blijft bij mij flink wat uren zitten.

Met recht is dit een budgettopper! Intense pigmentatie, blijft goed zitten én een lekker prijsje. Ik ben nu heel erg benieuwd naar de drie andere kleuren! Het potlood kost €2,49.

Wat is voor jou het ideale zwarte oogpotlood?

21 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in