Review: One With Nature ♥ Whiskey & Caramel waxmelts

Toen ik laatst een goodiebag t.w.v. €150,00 won bij Secrets by Nature, zat daar een pot One With Nature Lavender Fields waxmelts in. Aangezien mijn moeder gek is op lavendel, en ik wat minder, gaf ik de pot met waxmelts aan haar. Omdat ik het potje zó ontzettend leuk vond, besloot ik te kijken in de webshop welke geuren ze nog meer hadden. Ik zag een hoop heerlijke geuren, maar mijn oog viel direct op Whiskey & Caramel. Ik kocht hem van de cadeaubon die in de goodiebag zat, en de volgende dag had ik hem in huis. Tijd voor een review!

One With Nature is het merk van de waxmelts. Dit merk heeft een heerlijk assortiment aan verschillende soorten kaarsen, van waxmelts tot geurkaarsen. Alle producten zijn met de hand gemaakt! Ook zijn de producten gemaakt van plantaardige wax, en niet met paraffine of andere giftige stoffen. Respect voor de natuur, is hun motto. Vanzelfsprekend zijn geen enkele ingrediënten in hun producten getest op dieren!

Secrets by Nature verkoopt de potjes met waxmelts in de geuren:
♥ Spiced Vanilla
♥ Whiskey & Caramel
♥ Lavender Fields
♥ Original Marzipan
♥ Sweet Cherry
♥ Apple Pie

Ontzettend lekkere geuren.. vooral Apple Pie en Original Marzipan zou ik graag nog willen. De potten kost €9,95 per stuk, hierin zitten 18 waxmelts. De waxmelts zijn lichtbruin van kleur, en roosvormig. Ze branden 36 uur, ik neem aan dat er dan bedoelt wordt dat de geur 36 uur lang aanwezig blijft. En dat is vrij lang voor waxmelts!

Zodra ik het potje opendraai, komt de warme, zoete geur me direct tegemoet. Wees niet bang, je ruikt niet de Gall & Gall, de Whiskey is qua geur natuurlijk niet echt aanwezig. Wel zorgt het ervoor dat de vanillegeur heel erg warm wordt, een beetje karamel-achtig. Heerlijk zoet, haast eetbaar!

Op mijn waxmelt brander legde ik twee waxmelts neer. Achteraf had één makkelijk gekund! Na een paar minuten was de waxmelt volledig gesmolten en kwam de warme, zoete geur van vanille vrij. Wat een aanwezige geur! De waxmelts beloofden al een sterke geur af te geven, maar zoiets neem ik vaak met een korrel zout.. dat hoeft bij deze waxmelts niet! Eén waxmelt is al voldoende om een flinke ruimte goed te laten geuren. I’m impressed!

Ook bleef de geur heel lang aanhouden. Ik heb hem vijf avonden achter elkaar aangehad, en alle keren zo’n 5 uur lang. Dat is 25 uur in totaal, en zelfs op de vijfde dag rook ik hem nog! De geur verspreidt zich goed en blijft nog lang aanwezig. Nu nog de andere geuren scoren! :inlove:

One with Nature Whiskey & Vanille wax melts kost €9,95 voor 18 waxmelts. Je koopt ze bij Secrets by Nature.

Wat is jouw favoriete geur waxmelts?

22 REACTIES

  1. Wat ziet dat er leuk uit zeg! Wat leuk ook om zo iemand cadeau te geven. Ikzelf kan niet heel goed tegen sterke aanwezige geuren (krijg ik zware hoofdpijn tot migraine van), dus misschien is het net wat te sterk voor mij, maar ik vind het wel erg leuk er uit zien. xxx Lucinda

  2. Wauw wat heerlijk om zo’n grote goodiebag te winnen! Kan me haast niet voorstellen wat er voor dat bedrag allemaal wel niet in moet zitten. Heel tof om zo van alles uit te kunnen proberen. Ik zou zelf ook gaan voor deze geur i.p.v. de geur van lavendel. Das ook niet helemaal mijn ding haha.

    De verpakking alleen al ziet er super leuk uit. Handig ook als cadeautje!

  3. Weet je dat ik momenteel telkens honger krijg wanneer jij schrijft over badproducten en geur dingen. Echt logisch maar niet heus, maar alles ruikt zo lekker en dan wil ik het eten ): Ik had ook laast van een lush masage bar een hapje genomen, was niet zo’n succes, hij rook toch lekkerder dan hij proefde ):

  4. Wat een bijzondere geur! Ik dacht eerst “geef mij dan die lavendel maar” maar op zich lijkt het me wel een lekkere geur. Het potje ziet er ook zo leuk uit :)

  5. Oehlala, wat onwijs lekker; een pot vol heerlijke wasmelts <3 Ik ben echt verslaafd aan die dingen hihi. Maar deze variant is wel extra leuk met het super schattige potje waar ze inzitten. Ook heel leuk om aan iemand cadeau te geven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in