Review: Orabrush

Inderdaad, de Orabrush. Ook ik had er nog nooit van gehoord. Totdat ik vorige week werd benaderd door de shopeigenaar van Orabrush Store met de vraag of ik hem wilde uittesten. Maar natuurlijk! Deze handige tongreiniger is een effectieve manier om van een slechte adem af te komen. Meestal poets ik ook m’n tong na het tandenpoetsen, omdat ik weet dat er op je tong heel veel bacteriën zitten. Maar deze tongreiniger is natuurlijk nog beter voor je mond. Tijd om hem eens uit te testen!

De Orabrush filmpjes zijn op Youtube al meer dan 25 miljoen keer bekeken.

Best indrukwekkend, vind je niet? Deze tongreiniger verwijderd alle bacteriën in je mond en zorgt voor een frisse adem. Ik was erg benieuwd!

Op de achterkant staan alle instructies en informatie die je nodig hebt. Er staat ook stap voor stap beschreven hoe je hem het beste kunt gebruiken. Je moet eerst je tanden poetsen, dan je mond met water of mondspoeling spoelen, en vervolgens ga je met de Orabrush zachtjes over je tong heen. Dan stop je de Orabrush zo ver mogelijk achterin je mond (lekker kokhalzen!) en ‘schraap’ je met de zachte tandjes al het afval eraf.

En er komt inderdaad een hoop smerigheid van af! Natuurlijk zal ik jullie de foto besparen, maar het werkt zeker, kan ik je garanderen. Na afloop had ik een frisse adem, dus hij doet zeker z’n werk! En het neemt maar weinig tijd in beslag. Even over je tong borstelen en vervolgens het afval eraf schrapen en klaar. Zelfs nare geurtjes als knoflook en rook zou het verwijderen!

De OraBrush kost slechts € 8,99 en je betaalt € 2,00 verzendkosten. Deze OraBrush is te bestellen op Orabrush Store en je kunt betalen via iDeal, PayPal of Mister Cash. Je OraBrush heb je binnen 2 dagen al in huis!

Dit product heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

17 REACTIES

 1. "Verwijdert allen bacteriën in je mond" haha no way! Bacteriën zijn zo klein dat ook met die Orabrush het meeste blijft zitten… Mondwater is nog steeds de beste oplossing, dat doodt gewoon alle bacteriën!
  Die smerigheid die van je tong afkomt, dat is speeksel met enzymen (eiwitten die helpen met de spijsvertering). En inderdaad, eiwit kan gaan stinken na een tijdje. Maar van die bacterieclaim is geen woord waar!

 2. Ik gebruik hem al een jaar lang ongeveer. Ben er erg tevreden over! Als ik bv iets vettigs/slechts als McDonalds heb gegeten of als ik 't "schrapen" een dag oversla, merk ik ook echt dat er meer troep af komt.

 3. Mijn man heeft deze ook, volgens hem is het een handige tool. Ik moet deze nog steeds kopen, en naar aanleiding van jou review wil ik deze al helemaal kopen

 4. Na het poetsen van mijn tanden ga ik ook altijd met de tandenborstel een paar keer over mijn tong heen.
  Maar misschien is dit inderdaad wel een betere oplossing! Het klinkt wel goed.

 5. Mijn man had dit vorig jaar al gezien en wilde het vanhuit US gaan bestellen. Is dit dus nu ook in Nederland verkrijgbaar zo ja waar kan ik dit halen???

  • Heb het wel bij de .com website besteld, weet niet of het een verschil maakt maar goed, hopelijk komt ie veilig aan :) Bedankt voor de review! :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in