Review: Oriflame Tenderly Promise

Ik ben dol op parfums, maar nog beter is het als ze samenwerken met een goed doel. In dit geval werkt Oriflame samen met World Childhood Foundation, opgericht in 1999 door Koningin Silvia van Zweden en nu vertegenwoordigd door haar dochter Prinses Madeleine van Zweden. Een doel waarbij kinderen die verwaarloosd, misbruikt, uitgebuit en achtergelaten zijn, geholpen worden om een gelukkigere, gezondere kindertijd te krijgen, vol dromen en de belofte van een betere toekomst. Bij elke aankoop wordt een donatie gedaan, met als doel meer dan 1 miljoen euro ophalen! Kortom, een prachtig initiatief, en een prachtige geur. Vandaag vertel ik je iets meer over deze geur!

Een prachtig flesje, zoals je kunt zien! Op het eerste oog misschien wat simpel, maar de achterkant heeft een 3D inkeping, die je door de voorkant van het flesje kunt zien. Een chique gouden opdruk, en zelfs de dop vind ik een mooi detail! Het is eau de toilette, en hij is er niet in eau de parfum. De enige formaat is 50 ml.

“De geur opent met sprankelende citroen, perzikbloesem en roze peperkorrels, om het vreugdevolle geluid van een kinderlach weer te geven. Het elegante bloemenboeket in het hart symboliseert vrouwelijke verfijning, met crèmige witte lelie, lieflijke lelietjes-van-dalen en pioenroos. De basis is een warme, zachte omhelzing van sensueel sandelhout en poederige musk.”

Topnoten: citroen, perzikbloesem, roze peperkorrels.
Hartnoten: witte lelie, lelietje-van-dalen, pioenroos.
Basisnoten: sandelhout, musk.

Need I say more? De omschrijving, rechtstreeks vanuit het persbericht, heeft de geur precies omschreven. Hij is bloemig, maar ik ruik de frisheid van citroen direct. Na een paar minuten wordt hij iets warmer en gaat het frisse er vanaf, en verandert hij in een elegant, vrouwelijk en bloemig parfum. De uiteindelijke geur is een heerlijk warme en poederige muskgeur.

Een prima parfum voor elke dag, welk seizoen of gelegenheid dan ook. Hij is erg veelzijdig, en ik denk dat bijna iedere vrouwenneus deze geur kan waarderen. Hij is tijdloos en chique, iets wat we toch snel zoeken in een geur. Wat mij betreft een zeer goed ontwikkelde geur, deze gaat heel veel verkocht worden, gok ik zo!

Omdat het een eau de toilette is, ruik ik hem niet zo lang als een eau de parfum. Maar alsnog ruik ik hem zeker zo’n 4/5 uur, daarna spuit ik wat bij. Ik voel me vrouwelijk en opgewekt dankzij deze geur, en wetende dat ze een goed doel steunen, vind ik hem alleen nog maar beter.

Oriflame Tenderly Promise EDT 50ml kost €29,00 maar is momenteel voor slechts €18,99 te koop in de webshop van Oriflame!

9 REACTIES

  1. Hmm ik denk dat dit niet helemaal mijn geur is.. Maar dat denk ik wel vaker en als ik dan het geurtje ruik vind ik hem heerlijk, ik ben dus wel erg benieuwd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in