Review: Paco Rabanne Lady Million EDP 50 ml

Als er één iets is wat ik niet kan laten, is het luchtjes kopen. Op mijn parfum wishlist kon je al zien dat ik Lady Million van Paco Rabanne graag wilde, inmiddels kan ik hem van de wishlist afhalen! (Nu de rest nog, hehehe) Vandaag ga ik dit populaire parfum voor je reviewen. En ik ga m’n best doen hem zo goed mogelijk te omschrijven! Ruik lees je mee?

Bij Douglas staat hij op nummer 2 in de Top 10 damesgeuren, en ik vertelde al dat dit een zeer bekend parfum is. Hij werd uitgebracht in 2010, en verkoopt nog steeds zeer goed. Dat kan ook niet anders met zo’n geur! Maar ook de flacon is een echte eyecatcher. Helemaal goud, in een geslepen diamantvorm.

Topnoten: neroli, framboos en sinaasappel
Hartnoten: oranjebloesem, jasmijn, gardenia
Basisnoten: patchoeli, honing en amber

Wat ik wel raar vind, is dat ik overal weer andere geurnoten lees. Zo zegt een andere website bij topnoten: “zoete sinaasappel, gerijpte frambozen en zuivere mint”, en een andere site zegt weer: “amalfi citroen, framboos en neroli (oranjebloesem)”. Een andere site zegt weer dat er vanille in de basisnoten zit. Weird!

Het is een frisse, fruitige en bloemige geur, die erg vrouwelijk en glamoureus ruikt. Hij opent vrij zwaar en fruitig (ik herken de sinaasappel erin, gemixt met de bloemige geur van neroli), maar al snel gaat dat over in de bloemige geurnoten van oranjebloesem, jasmijn en gardenia. Deze maken hem bloemig, maar niet alsof je met je neus bent blijven hangen in een boeket. Uiteindelijk wordt de geur erg warm en zoet, dankzij de honing en amber. Ik vind hem ietwat naar vanille ruiken in de basisnoten.

Dit is een geur die iedere dag gedragen kan worden. Hij is er zowel in eau de toilette als eau de parfum, ikzelf heb de eau de parfum. Hij blijft vrij goed hangen bij me, mensen ruiken hem na een paar uur nog steeds bij me. Als ze goed ruiken, zelfs nog na zo’n 6 uur! Mocht je toch fan zijn van vaak bijspuiten: door de vorm van het parfum kan hij goed mee in elke tas. Niet ermee smijten, want hij blijft wel van glas.

Adviesprijzen
30ml – €39,95
50ml – 56,95
80ml – €88,34

Ik kan je wel adviseren om even diverse parfum webshops af te gaan, zoals Superwinkel, Parfumdump, Goedkoopparfum24, etc. want daar zijn ze vaak een stuk goedkoper dan de adviesprijzen in de grotere parfumeries.

Ken jij Lady Million? Hoe vind je hem ruiken?

8 REACTIES

  1. Wat vreemd zeg dat er overal andere geurnoten aangegeven staan. Ik heb dit geurtje eerlijk gezegd nog nooit geroken, maar hij lijkt me erg lekker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in