Review: Palmolive Ayurituel energy & Ayurituel joyous showergel

Ik kreeg twee weken zo’n leuk perspakketje binnen van Palmolive! Het bevatte de nieuwe lijn genaamd Ayurituel. Ik kreeg zowel Energy als Joyous opgestuurd, twee heerlijk ruikende showergels. Ook zat er een flesje Aroma Oil in, een boekje van Begrijpelijk Ayurveda én twee leuke gastenhandendoekjes. Zo leuk! Ik zit momenteel in een erg drukke week, dus de Energy kon ik ’s ochtends goed gebruiken om de dag lekker mee te starten, en de Joyous om de dag mee af te sluiten. Ben je benieuwd wat ik van deze nieuwe, harmonieuze lijn vind? En wil je kans maken op een reis voor twee personen naar India? Lees dan snel verder.“Palmolive Ayurituel Energy heeft geurtonen van Indiaas sandelhout en gember, geuren die stimulerend werken en de zintuigen prikkelen. De warme, fluweelachtige geur van sandelhout speelt een belangrijke rol in de Ayurveda. Hiermee stap je fris, in balans en met nieuwe energie je badkamer uit.”


“Palmolive Ayurituel Joyous ruikt naar Indische moerbei en lotusbloem. Met deze bijzondere geurencombinatie kan je je volledig ontspannen. De lotusbloem staat voor reinheid en compleetheid en reikt terug naar de oorsprong van alles: de godin Lakshmi stapte in het hindoeïstische scheppingsverhaal uit een lotusbloem. Ze is de godin van geluk, de geefster van rijkdom en geestelijk welzijn, harmonie en overvloed.”“Ayurveda is een eeuwenoude leer uit India, waarbij doshas (verschillende levensenergieën) centraal staan. Deze kunnen worden gestimuleerd of beïnvloed door geuren, kleuren, yoga, massages en voeding. Het geheim ligt in een harmonieus evenwicht tussen de verschillende doshas, waardoor je je optimaal lekker in je vel voelt. Door het hectische westerse leven wordt Ayurveda ook in Nederland steeds populairder. Vanaf nu hoef je geen ingewikkelde analyses meer te laten maken om een beetje Ayurveda in je leven te halen. Met Palmolive Ayurituel breng je de dosha-leer gewoon naar je badkamer.”

Palmolive Ayurituel – Energy
We beginnen met Energy, een showergel met Indiase Sandelhout en Gember-extracten. Oh mensen, wat ruikt deze heerlijk! Een beetje kruidig, oriëntaals, houtachtig, exotisch, en een beetje zoet. Deze showergel schuimt royaal onder de douche, groot pluspunt! Je hebt ook maar een klein beetje hiervan nodig om de hele badkamer om te toveren naar een soort kuuroord in India. Ik ben nog niet eerder een showergel tegen gekomen die net zo ruikt als deze. Hmmm!

Palmolive Ayurituel – Joyous
Joyous is een showergel met Indiase Moerbei en Lotusbloem-extracten. Deze ruikt net als Energy écht goddelijk, persoonlijk vind ik ‘m zelf lekkerder ruiken. Hij ruikt zoetjes, fris, vernieuwend, fruitig, maar ook ‘geheimzinnig’. Ook deze schuimt royaal en voelt heerlijk aan op de huid.


Een heerlijk ruikende showergel..


..en een heerlijk ruikende huid!

Hoe lief zijn ze voor de huid?
Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst, zie ik dat er SLS (Sodium Laureth Sulfate) en parfum inzit, twee ingrediënten die een droge en/of gevoelige huid snel laten uitdrogen. Gelukkig valt dit op mijn huid erg mee (ik heb een zowel droge als erg gevoelige huid), ik heb na afloop geen trekkerig gevoel. Nu moet ik zeggen dat – ondanks mijn gevoelige huid – ik wel tegen SLS en parfum kan, maar ik ken genoeg meiden die SLS en parfum liever niet gebruiken.
Complimenten aan Palmolive, ze hebben een prachtig pakket samengesteld!

Conclusie
Twee heerlijke showergels die m’n huid niet uitdrogen, goed te doseren zijn en heerlijk ruiken. Ik ben vooral gek op Joyous! Als deze showergels in de winkels liggen, moet je die écht even ruiken. Ik vind het alleen heel erg jammer dat Palmolive op dieren test, hopelijk gaat dat veranderen in de toekomst. Verder zie ik geen minpunten aan dit merk, ik heb diverse shampoo’s in de douche staan en gebruik ze altijd met veel plezier. De Ayurituel showergels zullen € 2,89 per stuk kosten.

Palmolive geeft trouwen een reis weg naar India! Check snel hun Facebook pagina en doe mee!

Zijn jullie benieuwd naar deze nieuwe lijn? Welke lijkt jullie het lekkerste?

Deze producten heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in