Review: Paris Memories #254

Glitter nagellak, nooit gedacht dat ik er zo’n fan van zou zijn. Ik zag dit kleurtje laatst bij Big Bazar liggen, en ik vond ‘m zo mooi! Hij is eigenlijk alleen geschikt als topcoat, dus met een ander kleurtje eronder. Hij bestaat uit veel kleuren glitters en shimmers, in een roze/paars bijna-doorzichtige lak. Je kunt dus wel zeggen dat dit een vrij sheer nagellakje is! ^_^ Hij kostte maar €0,99. Kijken jullie mee?


Voorkant


Achterkant

Er zit 14ml aan nagellak in dit potje, lekker veel dus! Het kwastje is lang en dun, ik vind het prima lakken. Dit kleurtje bevat weinig kleur, hij is half-transparant roze/paars en bevat veel shimmers én glitters. Wat ik wel jammer vind, is dat het lijkt alsof er alleen maar glitters in de nagellak zitten. Maar eenmaal aangebracht op je nagels, komen er eigenlijk alleen shimmers uit! Ook een minpuntje: de nagellak heeft geen naam, en het nummer staat ergens op het flesje, tussen andere tekst in.. erg onduidelijk dus!

De dekking is prima voor een sheer lakje. Als je hem als topcoat gebruikt (wat ik zeker aanraad) zou ik 2-3 laagjes gebruiken, dat geeft het mooiste effect. Na ruim 5 minuten is de oppervlakte droog; pas na een uurtje is hij krasvrij. Hij blijft wel vrij lang zitten, maar dat is logisch met sheer lakjes.


2 laagjes over verschillende kleuren heen (zwart, roze, duochrome paars en wit op m’n wijsvinger, zoals je ziet wordt hij dan lichtroze!

Zilvere glitters en gekleurde shimmers, that’s what you’ll get! Ik ben heel blij met dit lakje. Hij valt iets tegen, ik had gedacht dat hij meer kleur zou afgeven en grovere glitters, maar desondanks is hij wel heel mooi over andere kleuren heen. Vooral zwart, wit of nude!

Informatie
Prijs: € 0,99
Inhoud: 14 ml
Verkrijgbaar: O.a. Big Bazar, Dirx, Douglas, en diverse webshops
Pluspunten: Veel inhoud, zeer budgetproof, op veel plekken te koop.
Minpunten: Geen naam voor dit kleurtje (alleen een nummer), komen meer shimmers dan glitters uit.
Belangrijk om te weten:

Over welke kleur geen vind jij hem het leukste?

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in