Review: Patisserie de Bain ♥ Trio handset

Eén voordeel aan het naderende najaar is dat we weer lekker handcrèmes mogen smeren. Ja echt, ik vind dat heerlijk. Zachte, geurende handjes vind ik fijn, dus een handcrème is onmisbaar voor mij. Toen ik laatst mezelf trakteerde op wat producten van de Patisserie de Bain lijn van Rose & Co, kocht ik ook deze trio handset. Hier zitten drie handcrèmes in, met ieder een andere geur. Handig om eens uit te proberen! Benieuwd naar m’n oordeel, lees dan verder.

Cranberries & Cream (50ml)
Elke handcrème bevat 50ml, wat voor mij een ideaal formaatje is. Ik bedoel, handcrèmes krijg ik toch amper op, want ik heb er tegen de 40 denk ik. De geur Cranberries & Cream is een zeer fruitige geur, tegen snoeperig aan. De substantie is lichtroze en vrij stevig, qua uitsmeren vind ik hem wat stroef. Hij trekt wel lekker snel in, daar ben ik erg blij mee. Er zit zowel sheaboter als parfum in, maar parfum staat hoger in de lijst. Ook zit er vitamine b5 en vitamine e in. Ze hebben van Cranberries & Cream trouwens ook een bodylotion, handcrème in potje en douchegel van. Een lekkere handcrème, maar je moet wel van mierzoet houden.

Sweet as Cherry Pie (50ml)
Kersen, daar ben ik altijd een beetje huiverig mee. Geen enkele geur is zó zoet en overheersend als kersen! Deze handcrème belooft echter niet alleen naar kersen te ruiken, maar ook naar vanille. Ook hiervan hebben ze meer producten, zoals een douchegel, lippenbalsem, bodylotion en bath melts.
Met enige spanning in m’n lijf smeer ik de handcrème uit over m’n handen, en verrek.. de geur is heerlijk! Duidelijk kersen, maar niet zo walgelijk zoet en ‘zuur’ als je zou verwachten. Er zit een warme ondertoon in (hoi, dat is de vanille!) die het geheel fruitig maar warm maakt. Yes, we hebben een favoriet.

Sugar Rose (50ml)
Tot slot Sugar Rose, met z’n enorm schattige verpakking. Hier hebben ze ook bath melts van, verder niks. De geur wordt omschreven als rozenbottel, druiven en rietsuiker. Waarschijnlijk heb je nu alsnog geen idee hoe dat ruikt, dus laat ik het maar omschrijven: bah. Hij ruikt naar bah. Ik moet spontaan denken aan m’n allesreiniger, die ruikt exact zo. Erg chemisch, ik vind hem erg apart. Verder smeert ‘ie wel prima uit en trekt ‘ie snel in, maar door de geur zal ik hem niet gebruiken.

Een prima set om kennis mee te maken, helaas zit er maar één geur bij die ik lekker vind. De handcrèmes erin kun je ook los kopen voor €4,95 per stuk, deze set bespaart je twee euro. Als cadeau is het wel leuk, ik weet zeker dat de vrolijke verpakkingen goed in de smaak zal vallen! Al kan ik je wel aanraden om dan eerst Sugar Rose eruit te halen en die ritueel te verbranden.

Rose & Co. Patisserie de Bain trio handset kost €12,95 en bevat drie handcrèmes van 50 ml per stuk. Je koopt dit merk bij Douglas.

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in