Review: Philosophy Pumpkin Icing Showergel

Ik houd van showergels, dat weten jullie onderhand wel. Maar ik houd enorm veel van de showergels van Philosophy! Ze hebben altijd verschrikkelijk lekkere en unieke geuren. Mijn eerste was Sweet Fluffy Cupcake, daarna kocht ik Peppermint Stick. Nu heb ik een derde in m’n collectie: Pumpkin Icing. Klik verder voor de gehele review!

Als je deze producten van Philosophy al kent, weet je dat het niet alleen een showergel is.. maar ook een shampoo en product voor in bad. Giet wat onder de stromende kraan voor een heerlijk bubbelbad, of was je haren ermee. Ik gebruik hem zelf alleen als showergel. Het is een fles van 480 ml, bijna een halve liter dus. Je doet er heel lang mee, maar dat mag ook wel voor de prijs van €17,80.

De verpakking is weer geweldig. Een mooi doosje waar de showergel in zit, en de fles zelf is transparant, waardoor de toepasselijk oranje substantie goed te zien is. Op de voorkant van de fles staat het recept voor.. ja, voor wat eigenlijk? Volgens mij is het voor herfstkoekjes ofzo. In ieder geval iets met pompoenkruiden erin, lekker toepasselijk!

En dan het belangrijkste: de geur! Die is echt verrukkelijk. Warm, zoet, een tikje kruidig. Ik ruik pompoenkruiden en winterse specerijen heel subtiel erin,. Hoe ze het voor elkaar hebben gekregen weet ik niet, maar dit is gewoon precies Herfst in een fles. Oh, was hier maar een parfum van!

Onder de douche is hij heerlijk. Hij schuimt lekker weldadig (dankzij de SLES erin), en laat de hele badkamer naar een boswandeling in oktober ruiken. De geur blijft na het douchen nog heel subtiel achter op de huid.. hmm, breng hier alvast een bodylotion van uit! En een parfum! En geurkaarsen! Ik krijg spontaan trek in een koekjes als ik hem ruik.

Pumpkin Icing is onderdeel van de Fall 2014 collectie van Philosophy. Ik kocht hem bij Debenhams in Engeland, voor £14.00. In Nederland weet ik helaas niet waar hij te koop is, bij ICI Paris XL verkopen ze Philosophy, maar in de webshop zie ik hem niet meer staan. Je zou het in de winkel zelf kunnen proberen. Je kunt hem wel bij Debenhams webshop kopen, maar verzendkosten naar Nederland zijn £7.00 – £15.00 (of gratis boven £50).

12 REACTIES

  1. Volgens mij hebben wij een even grote verslaving als het gaat om showergels hahaha. Ik gebruik nu elke dat Cinnamon Buns van Philosophy, ook zo’n heerlijke geur voor de winter. Deze ken ik nog niet, maar zou ik wel graag willen ruiken… denk alleen ook dat ze niet hier te verkrijgen zijn, jammer!!!! xxx Lucinda

  2. Oh dit lijkt me zo lekker! Maar het is wel prijzig voor een douchegel (oké, ik koop ook gewoon Lush Douchegels en die zijn nog duurder bedenk ik me net, lol). Ik wil cinnamon buns nog heel graag <3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in