Review: Philosophy Sweet Fluffy Cupcake

Philosophy: een merk wat me al een tijd aansprak. De leuke verpakkingen, de unieke geuren, maarrr helaas ook: die prijs. Niet bepaald budgetproof! Maar toen ik laatst deze Sweet Fluffy Cupcake (die naam alleen al!) van iemand kreeg, was ik meteen om. Ik zag mezelf al bij de kassa staan, met liefde m’n portemonnee omkieperend. Als een malloot ALLE producten in m’n mandje flikkeren. Gillend door de winkel rennen. Dit is precies een merk voor mij! Waarom lees je in de rest van de review.

Sweet Fluffy Cupcake is een enorme fles, er zit maar liefst 480 ml in. Daar doe je heul lang mee! Hij komt uit de Home Sweet Holiday collectie van afgelopen winter en het is een shampoo, douchegel én bubbelbad schuimer in één. De fles is iéts kleiner dan een fles douchegel van Treacle Moon of I Love, waar 500 ml in zit. Beide merken lijken overigens, qua verpakking en uiterlijk, sprekend op de producten van Philosophy! Oh, en het recept voor lekkere cupcakes staat op de voorkant van de fles. Hoe tof?

De douchegel zit in een superleuke verpakking! Er is veel aandacht besteed aan het uiterlijk van het product en de verpakking, en dat vind ik erg leuk om te zien. De substantie zelf is zilver/blauw, een kleurtje wat ik niet verwachtte toen ik ‘m rook! De geur is namelijk heel warm, hij ruikt naar vanille. Zacht, zoet en romig.. hij ruikt als een toetje! De geur doet mij overigens precies denken aan Vanilla & Ice Cream van I Love..

Onder de douche is deze douchegel een feestje. Een klein toefje op je puff, en je douche veranderd direct in een TMF schuimparty. De geur blijft nog lang hangen in de badkamer, op je huid iets minder lang. Toch ruik je hem heel subtiel nog na, en wat nog belangrijker is, is dat hij mijn gevoelige en droge huid niet nog meer uitdroogt.

Qua ingrediëntenlijst ziet het er prima uit. Er zit SLS in, en parfum staat ook vrij hoog in de lijst, maar dat zijn eigenlijk de enige twee ingrediënten die wat minder lief zijn. Verder zitten er een hoop ingrediënten in die het goedmaken, zoals allantoïne, aloe vera, zonnebloemolie, theeplant extracten, vitamine e, glycerine en panthenol. Allemaal verzachtende en verzorgende ingrediënten.

Een snoepje in mijn badkamer. Een douchegel die naar een vanille toetje ruikt. Een fles waar je heel lang meedoet. Allemaal redenen om deze douchegel zeker aan te schaffen! Mocht je portemonnee nu al nee schudden en hevig gaan protesteren, dan raad ik je aan om even langs Douglas te gaan en aan de Vanilla & Ice Cream lijn van I Love.. te ruiken. Ik vind de geur namelijk exact hetzelfde!

Philosophy Sweet Fluffy Cupcake bevat 480ml en kost €17,70. Momenteel is hij niet meer te koop bij ICI Paris, maar neem zeker even een kijkje bij de andere verrukkelijke geuren!

14 REACTIES

  1. Ik moest zo lachen om wat je in het begin zij, dat je gillend door de winkel zou rennen. Ik vind het ook jammer dat ik deze niet gezien en gekocht heb, want wauw het klinkt geweldig (de ICI Paris hier heeft vaak dingen niet en de mensen die er werken zijn ook nog eens heel onaardig :cry: )

  2. Jeetje klinkt echt zooo lekker! Ik heb een lange tijd geleden alweer een heerlijke vanilla birthday cake flacon opgemaakt en ik koop ‘m nooit opnieuw wegens de hoge prijs maar echt … HEERLIJK spul! Ik ben ook dol op Philosophy :).

  3. Yumyumyum, ik ruik hem al bijna! Wat jammer dat hij niet meer te koop is, maar wat lijkt hij me lekker! Ik heb nog nooit iets van Philosophy geprobeerd en dat komt bij mij ook door de prijs, maar misschien moet ik me toch eens laten overhalen door de geuren ;)

  4. Mooi zeg, iets heeeeerlijks reviewen wat niet meer te koop is. Maarreeeee… Net bij Douglas’ gekeken en die I Live lijn klinkt ook geweldig!

  5. Ik vind zelf de producten van Philosophy erg lekker. Nou de producten dan die ik heb geprobeerd haha.. Ik heb inmiddels een paar showergels geprobeerd een parfum, het liefst wil ik ook alles uitproberen. Alleen het is toch best wel prijzig! Ik vind de I love.. lijn ook een goede keus, en die is een heel stuk goedkoper!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in