Review: Queen of Heart ‘Hello Kitty’ eyeshadow palette

Toen ik gisteren in de bus zat, bedacht ik me dat ik nog éven langs het Kruidvat moest. Moest ja, aangezien de nieuwe Essence ‘Breaking Dawn’ collectie in de schappen lag. Terwijl ik m’n ronde deed door de winkel, viel m’n oog op een klein schap met Hello Kitty make-up! Ze hadden wat lipgloss en een oogschaduw palette. Ik was er vrijwel meteen van overtuigt dat we hier te maken hadden met kindermake-up. Maar, voor € 2,60 kon ik dit schattige palette toch niet laten liggen..? Inderdaad, ik nam ‘m mee en ging hem meteen reviewen voor jullie!

Het palette
Dit palette is gemaakt door het Duitse cosmeticabedrijf Beauty & Care AG. Ik heb werkelijk nog nooit eerder van dit merk gehoord, maar zo te zien aan de website, produceren ze diverse producten van kinder- en tienermerken. Dus ook Hello Kitty! Het palette is gemaakt van hard karton en bevat 4 oogschaduws, met een totaal van 7,9 gram. Het palette is ook voorzien van 2 applicators: een dubbelzijdige applicator met sponsjes en een dubbelzijdige applicator met een kwastjes. Verder vind je ook nog een groot spiegeltje in het palette. De oogschaduws zijn 18 maanden houdbaar, en het palette zit bij aankoop gesealed in plastic.

Kleuren
In het palette zitten vier kleuren: een witte met lichte shimmer (deze is 2x zo groot als de andere oogschaduws), een bordeaux paarse met lichte shimmer, een donkerbruine met lichte shimmer en een donkergrijze met lichte shimmer. De kleuren zijn erg geschikt voor de herfst.

Pigmentatie
De pigmentatie is echt verrassend goed! Wow, dat had ik niet verwacht, aangezien ik dacht dat het hier om kindermake-up ging. Zelfs de witte oogschaduw geeft veel kleur af, erg geschikt dus om je binnenste ooghoek, onder je oog en onder je wenkbrauw te highlighten. Verder kun je wel het beste de oogschaduw nat aanbrengen, zo krijg je toch het mooiste resultaat. De oogschaduws voelen erg silky aan, en zijn gemakkelijk te blenden!


Look #1


Look #2

Voor € 2,60 is dit natuurlijk wel een must have voor de Hello Kitty fans! Of natuurlijk als je van de kleuren houdt.. ik vind het een absolute budgettopper! Binnenkort ga ik nog even terug naar het Kruidvat om de lipglosses mee te nemen, ik ben benieuwd of die ook zo goed bevallen :)

Informatie
Prijs: € 2,60
Inhoud: 7,9 gram
Verkrijgbaar: Kruidvat
Pluspunten: Goede pigmentatie, schattige verpakking, mooie (herfst)kleuren, spiegel in palette, silky structuur, erg budgetproof.
Minpunten: Ik heb geen idee?
Belangrijk om te weten:

Wat vinden jullie van dit schattige oogschaduw palette?

19 REACTIES

  1. Ik ben totaaaal geen helle kitty fan maar de kleuren zijn zo goed gepigmenteerd dat ik er wel benieuwd naar ben. Blijven de oogschaduwd ook netjes in het doosje of word het korrelig?

    Liefs LynSelStyle

  2. Heey :heart:
    Ik ben het pallet meteen gaan halen en ik ben er SUPER blij mee! :hk:
    Hij was bij mij in de aanbieding voor 1,- en het is absoluut mijn #1 make-up artikel :!!!:
    xxx Rosa :gb:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in