Review: Revitalash Advanced Eyelash Conditioner

Vorig jaar schreef ik al over Revitalash, omdat ik zeer enthousiast was. Revitalash is een wimperserum die je elke dag aanbrengt, en na een tijdje beginnen je wimpers zichtbaar langer en steviger te worden. In mijn vorige artikel kon je dus al lezen dat ik erg positief was, dit keer laat ik jullie een betere review zien over dit product. Dus in plaats van alleen het eindresultaat; nu alles wat je moet weten over Revitalash!

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner is de volledige naam van dit wimperserum. Ik heb zelf een sample van 1 ml, voor de volledige 2 ml betaal je €74,95, en voor 3,5 ml betaal je €104,95. Het product zit bij aankoop in een doosje verpakt, met een handleiding erin. Het product zelf is gesealed, zodat je zeker weet dat hij ongebruikt is.

De vloeistof dien je aan te brengen door middel van dit kwastje. Een dun maar stevig kwastje, die je net als eyeliner, langs je wimperrand aanbrengt. Je kunt zowel boven als onder doen, of alleen boven. Ik doe beide! Het product is erg zuinig in gebruik – één ‘dip’ is voldoende voor één oog. Ik deed vorig jaar zeker 3 maanden met mijn sample!

Revitalash dient altijd op een schoon gezicht te worden aangebracht. Verwijder indien nodig eerst je contactlenzen. Revitalash gebruik je één keer per dag; niet meer. Bij voorkeur ’s avonds, zodat het ’s nachts alle tijd heeft om in te werken op te wimpers.

“Krachtige polypeptiden en botanische stoffen zorgen voor gezonde, volle wimpers binnen een aantal weken!”

Ingrediënten: Water/Aqua/Eau, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Biotin, Camellia Oleifera Leaf Extract, Swertia Japonica Extract, Biotinyl Tripeptide-1, Octapeptide-2, Calendula Officinalis Flower Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Protein, Phenoxyethanol, Chlorophenesin, Glycerin, Cellulose Gum, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Phosphoric Acid, Disodium Phosphate

Het actieve ingrediënt in Revitalash is Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, oftewel DDDE. Dit ingrediënt is veilig bevonden voor het gebruik, in tegenstelling tot zijn voorganger Bimatoprost, een ingrediënt wat achteraf problemen leek te geven. Bimatoprost is zeer effectief, maar helaas niet zo veilig. Zo kon het ingrediënt ervoor zorgen dat de ogen rood werden, de iris een donkerbruin pigmentatie kreeg, pigmentatie op het ooglid en jeukende ogen. Revitalash heeft toen onmiddelijk de formule aangepast en gebruikt nu DDDE in de plaats: net zo effectief, maar dan wel 100% veilig!

Fijn om te weten: het eindproduct is niet getest op dieren, en het is ook klinisch getest. Het belooft niet irriterend te zijn, wat toch wel fijn is om te weten. Inmiddels gebruik ik deze Revitalash, met veel liefde, sinds een paar weken. Ik merk nu al dat m’n wimpers minder uitvallen (dit merk ik vooral als ik m’n oogmake-up verwijder!). Het zal nog een aantal weken duren voordat je zichtbaar verschil ziet in de lengte, maar een verschil merk ik nu al.

Revitalash is prijzig, maar elke cent waard. Ik weet van mijn vorige ervaring dat het écht werkt. M’n wimpers werden na anderhalf maand al een stuk langer, en vanaf het begin waren ze al een stuk steviger. Ook dit keer zal ik regelmatig een update plaatsen met foto’s. En mochten jullie vragen hebben over dit product, kunnen jullie die altijd stellen in de reacties!

Revitalash is te koop op Revitalash.nl of bij één van de verkooppunten.

9 REACTIES

  1. Hmm… Denk niet dat ik dit product ga gebruiken. Heb van mezelf al lange en stevige wimpers en vind het toch wel erg prijzig… Weet ook niet zo goed wat ik er van moet denken.

  2. Hoewel het product werkt als een malle vind ik dit toch iets te veel geld. Gelukkig heb ik al wel redelijk lange en gekrulde wimpers van mijzelf dus is het ook niet echt nodig, maar had het ook wel uit willen proberen. De prijs is toch echt even pijnlijk.

  3. Ik heb deze hier staan ,maar ben zooo huiverig om ‘m uit te proberen. Wie weet wat gebeurt er met de ogen op lange termijn … vooral omdat dat vorig ingrediënt dus zo ‘slecht’ was. Al valt het nu misschien mee en moet ik eens proberen, want het klinkt wel top dat je wimpers er langer door werden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in