Review: Rimmel Glam’eyes HD #022 en #025

Kant-en-klare oogschaduw palettes: ik vind ze superhandig. Niet meer zoeken naar leuke kleurencombinaties, gewoon alle kleuren voor een perfecte look in één doosje. De twee palettes die ik vandaag review, zijn van de kerstcollectie van Rimmel, genaamd Out Of This World. Eén palette bevat koele paarstinten en de andere bevat warme bruintinten. Lees snel verder!

Van Rimmel ontving ik #022 Brixton Brown, een 5-delig palette (totaal 3,8 gram) met daarin drie bruintinten, een donker koperrode kleur en een lichtzalmkleurige. De middelste is voor mij direct een eyecatcher.. wat een mooie kleur! De kleur linksbovenin (donkerbruin) is semi-matte, de rest heeft allemaal een glanzende finish.

Ook ontving ik #025 Victoria’s Purple, waar vier paarstinten in zitten, en één witte. Ook allemaal met een mooie glanzende finish! En uiteraard weer 3,8 gram totaal aan oogschaduw. Op de achterkant van beide doosjes staat een volgorde waarin je de oogschaduw kunt aanbrengen. Je kunt natuurlijk ook je eigen plan trekken, maar als je deze volgorde aanhoudt, krijg je een erg mooie look.


#022 Brixton Brown


#025 Victoria’s Purple

De pigmentatie is goed! Hierboven heb ik één laagje aangebracht, zonder oogschaduwbasis eronder. De witte uit 025 Victoria’s Purple lijkt op de foto iets minder pigmentatie te hebben, maar met het licht erop zie je enorm veel glans en lijkt hij meer zilver! Ik vind de kleuren stuk voor stuk erg mooi, en je kunt er diverse mooie looks mee maken. Natuurlijk hoef je niet alle kleuren uit het palette tegelijkertijd te gebruiken; je kunt ook één of twee kleurtjes combineren, voor een snelle en simpele look.


Look met #022 Brixton Brown


Look met #025 Victoria’s Purple

Ik heb bovenstaande looks gemaakt volgens de volgorde op de achterkant van de doosjes. Verrassend genoeg vind ik de look met de paarstinten het mooist! En dat terwijl ik áltijd warme tinten draag. De look is koel, maar toch mysterieus en de kleuren zijn erg mooi. Heb je liever een wat neutralere look met mooie, warme tinten, dan raad ik je 022 aan. Behalve deze twee palettes is er ook een variant met groentinten, en eentje met grijs- en bruintinten.

De Glam’Eyed HD eyeshadow palettes zijn te koop bij drogisterijen voor €11,99 per stuk.

Voor welke oogschaduw zou jij gaan?

14 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in