Review: Rimmel Scandaleyes waterproof mascara

Opvallend, groot & populair: ik heb het hier natuurlijk over de Scandaleyes mascara van Rimmel. Met z’n neon oranje verpakking en robuuste uiterlijk valt hij zeker op in het schap. De mascara belooft een valse wimper effect te geven, iets wat we natuurlijk allemaal willen als ’t om mascara gaat! Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte mascara, en aangezien ik al best wat lovende reviews had gelezen over deze mascara, besloot ik ‘m mee te nemen.

Klik verder voor de review en foto’s.

Verpakking
De mascara heeft een opvallend uiterlijk: een neon oranje verpakking. Makkelijk te vinden in je tas! Verder ligt hij prettig in de hand. De mascara bevat 12 ml en is 12 maanden houdbaar, maar we weten allemaal dat je mascara maar 3 maanden mag bewaren… De kleur is trouwens 001 Black en de mascara is waterproof.

Applicator
De applicator bevat veel dunne en dikke haartjes. De haartjes aan het uiteinde van de applicator zijn iets korter dan de rest van de haartjes hij loopt iets dunner uit, dus. Je kunt er in ieder geval goed alle wimpers mee bereiken!


Zonder mascara


Eén laagje


Twee laagjes

Conclusie
“Schandalig veel volume”? Eerder schandalig dat hij m’n wimpers zo laat klonteren! Nee, ik vind dit geen fijne mascara. Bij één laag zien m’n wimpers er mooi uit – intens zwart, langer en dikker. Maar één laag vind ik nooit genoeg, op de close-up foto ziet het er mooi uit, maar van ver af wil ik toch zichtbaar langere wimpers. En dan heb je dus twee lagen nodig.. wat met deze mascara niet mooi wordt. Jammer!

En na één week?
Nadat ik de mascara een weke lang heb gedragen, kan ik wat meer informatie geven over hoe hij bevalt. De mascara geeft niet af, dat is al een groot pluspunt! Geen zwarte vegen onder je ogen, dus. Ook irriteert hij niet (en ik heb gevoelige ogen). Wel lastig is het verwijderen van de mascara, ik gebruik altijd gezichtsreinigingsdoekjes, en het is altijd even flink boenen om de mascara eraf te krijgen (altijd leuk met waterproof mascara..). En dat is zeker niet fijn, want door het teveel moeten boenen, gaat de huid rondom m’n ogen snel branden en prikken. Nee, deze zal ik zeker niet opnieuw kopen. Misschien een andere variant, maar niet meer de waterproof versie!

Informatie
Prijs: € 11,99
Inhoud: 12 ml
Verkrijgbaar: Drogisterijen
Pluspunten: Fijne verpakking, één laag is mooiere en langere wimpers, overal verkrijgbaar, waterproof, geeft niet af.
Minpunten: Niet geschikt bij twee lagen, sommige kunnen het borsteltje te groot vinden, lastig te verwijderen.
Belangrijk om te weten: Er zit collageen en keratine in, voor het verstevigen van de wimpers.

Wat is jullie ervaring met deze mascara.. juist goed of slecht?

12 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in