Review: Rituals ‘The Ritual of Light’ schuimende douchegel

Als Rituals een nieuwe limited edition heeft, ben ik er als de kippen bij. Ik zat in de webshop te snuffelen toen ik de limited edition tegenkwam. “Zoete sinaasappel en kaneel” stond er. Ik had de zin nog niet eens volledig gelezen en de hele collectie lag al in m’n winkelmandje. Ik ben dól op die combinatie. Maar omdat ik ook nog de advent calender wilde en twee interieurproducten van de Sakura-lijn, besloot ik maar één iets te bestellen. Klik verder voor de review! :happy:

De douchefoams van Rituals vind ik altijd zo goddelijk lekker. Net als de doucheoliën! Ik heb er heel wat staan, maar ben blij dat ik daar deze limited edition aan toe kan voegen. Zoals elk product in deze serie, is de verpakking zwart met gouden glitters en stipjes. Heel feestelijk! Ook de mooie quotes en teksten op de verpakking vind ik een leuke toevoeging.

De douchefoam bevat 200 ml en deze kost €8,50. Het is hetzelfde als een douchegel, maar dan heel erg schuimend. Hier komt niet rechtstreeks schuim uit, maar een substantie dat lijkt op scheergel. In aanraking met water (of met de natte huid) verandert het een rijke, volle schuim waarmee je gemakkelijk de huid insmeert.

De geur is waanzinnig, precies hoe ik het verwachte. Hij is warm en iets kruidig door de kaneel, maar ook wat fris door de zoete sinaasappel. Een perfecte combinatie, zeker voor het najaar. Want zeg nou zelf, wat is nou lekkerder dan in de Herfst stemming te komen door een douchegel?

Na het douchen voelt m’n huid zacht aan, totaal niet trekkerig of droog. De geur is nog heel subtiel te ruiken op de huid. De geur is te versterken door de andere producten te gebruiken, zoals de body cream.

Ik ben erg blij met deze douchefoam, de geur is echt heel lekker. Ik wil zeker nog wel de andere producten bemachtigen! Zoals je kunt zien hierboven, hebben ze in deze serie ook de Fragrance Sticks, Thee, Body Cream, Bath Foam, Candle en de Body Scrub. En die staan allemaal op mijn verlanglijstje, geloof mij!

Rituals ‘The Ritual of Light’ schuimende douchegel bevat 200 ml en kost €8,50. Je koopt hem online en waarschijnlijk ook in de winkels, maar dat weet ik niet zeker.

Heb jij al kennisgemaakt met deze geur? Hoe lijkt hij jou?

8 REACTIES

  1. Ik heb ook al regelmatig Rituals producten gebruikten ze bevallen me wel altijd! Deze heb ik net gezien en ik vind hem ZO leuk eruit zien, daarom alleen al zou ik hem kopen haha!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in