Review: Rose & Co. ♥ Patisserie de Bain ♥ Sugared Violet

Onlangs spotte ik het leuke merk Patisserie de Bain bij Douglas. En oh.. ik was meteen verliefd! Ze hebben ontzettend lieve en kitscherige verpakkingen. Zachtroze, lila, babyblauw, leuke patroontjes. Precies waar ik van houd! Wat me nook gelukkig maakte was de prijs; allemaal erg budgetproof. En helemaal gelukkig werd ik van de geuren! Vandaag ga ik Sugared Violet aan je laten zien. Laten ruiken kan ik helaas niet, maar ik kan wel m’n best doen de geur zo goed mogelijk te omschrijven!

Rose & Co. is een Engels merk met handgemaakte huid- en badproducten. Ze hebben een Victoriaanse style die ze verwerken in de verpakkingen, maar hun lijn Patisserie de Bain is het jongere, eigenzinnige zusje dat geïnspireerd is op de Franse bakkerij. Deze lijn bevat de volgende geuren:

  LemonBon-Bon
  Strawberry Cupcake
  Cranberries & Cream
  Sweet as Cherry Pie
  Sugared Violet
  Orange Crush

Douglas verkoopt van de geur Sugared Violet de douchegel, bodylotion, handcrème (zowel in potje als tube) en de zeep. Ik ga de douchegel aan je laten zien vandaag. Het is een enorme tube van 200ml wat zowel voor onder de douche als in bad geschikt is. De tube heeft een handige klikdop.

Een blik op de ingrediëntenlijst leert me dat hij SLES en parfum bevat, maar ook vitamine b5. Verder zit er weinig boeiends of natuurlijks in de douchegel. Ach, mijn huid kan gelukkig alles hebben, dus ook een beetje pafum.

De geur is ontzettend lekker, lekker zoet en bloemig. Ik ruik zeker viooltjes erin, hij doet me denken aan een sterkere variant van Yummy Mummy van Lush. Hij schuimt goed onder de douche, maar ook in bad geeft hij veel bubbels. De geur blijft na ’t douchen heel subtiel op de huid hangen, zonder deze uit te drogen. Hydrateren doet ‘ie ook zeker niet, maar daarom wil ik nog graag de bodylotion hebben.

Een prima douchegel, maar ik zou hem niet voor de werking kopen. De geur is echter uitstekend! Lijkt de geur je niets, probeer dan eens de andere geuren in de winkel. De producten zijn lekker budgetproof, deze tube kost slechts €4,95 voor 200 ml.

Een deel van deze producten zijn in de winkels van Douglas te koop, maar een deel van het assortiment is alleen in de webshop te koop.

16 REACTIES

 1. Wat een ontzettend schattige verpakking. Daar kan ik me ook zo door laten verleiden. Ik ben ook benieuwd geworden naar de geur van LemonBon-Bon want ik heb een mega zwak voor citrus geurtjes. Handcrèmes (ja, ik vind toch wel weer een excuus om wat te kopen hihi) kan ik ook wel weer gebruiken dus ik denk ik dat binnenkort maar even een pitstop maak bij de Douglas ;-)

 2. Ohh die verpakking alleen al! Wat ontzettend schattig!
  Alleen daarom zou ik al denken dat deze heel duur zou zijn.
  Leuk dat het dan toch budget is, maar als je dan de werking leest is dat wel logisch.
  Jammer, maar je kan niet alles hebben hihi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in