Review: Scrub & Rub ♥ Seagreen Body Wash + Women Only Hand & Body

Weten jullie nog dat ik laatst over deze twee Scrub & Rub producten vertelde? Ik was er ontzettend enthousiast over! Vandaag review ik weer producten van dit merk voor jullie. Dit keer een body wash van de Seagreen lijn, en een hand & body lotion van de Women Only lijn. Benieuwd of ze net zo goed bevallen? Lees dan verder!

Beide producten komen uit de webshop Wellness Queen. Ze verkopen een hoop producten van het merk Scrub & Rub, en ook een hoop andere heerlijke merken. Ik ontving de Hand & Body lotion van ze, van de geurlijn Women Only. Ook ontving ik de body wash van de Seagreen geurlijn. Ik was alleen nog bekend met de White Almond lijn van ze, dus ik was erg benieuwd naar deze geuren. Feit: Scrub & Rub gebruikt géén SLS en parabenen in hun producten! En uiteraard niet getest op dieren.

Ik begin met de Women Only Hand & Body lotion. De geurlijn Women Only is een geur op basis van essentiële oliën van citroen, sinaasappel, cardamon, eikenmos, cipres, cederhout, geranium, grapefruit, lavendel, zwarte peper, tijm en rozemarijn. Dat is nogal een hele lijst, dus ik kan me voorstellen dat je géén flauw idee hebt hoe de lotion ruikt. Ik vind hem ook erg lastig te omschrijven.. laat ik beginnen met dat het een héérlijke geur is, en me erg aan een chique parfum doet denken. Het is vrij zware geur, een beetje musk-achtig. Je ruikt wat bloemige noten erdoorheen. Een aparte, maar zeer aangename geur.

De lotion zit in een fles van 250 ml. De lotion zelf smeert prettig en licht uit, en trekt vrij snel in. De huid is direct zacht en soepel, en de geur blijf je nog goed ruiken. Zelfs na een paar uur ruik je hem nog heel licht! Voor je handen is hij ook goed te gebruiken. Het valt me op dat hij ook bij de handen erg snel intrekt! Absoluut sneller dan een flink aantal handcrèmes die ik heb.

De ingrediëntenlijst is toppie. Bomvol oliën, en ook aloë vera, kokosolie en vitamine E kom ik tegen in de lijst. Helemaal onderaan staat parfum. Er zit daar dus heel weinig van in.

Women Only Hand & Body Lotion kost €7,50 voor 250 ml. Je koopt hem hier.

Nu de Seagreen Body Wash! Alle producten van de Seagreen lijn zijn op basis van essentiële oliën van zoete sinaasappel, citroen, lavendel en galbanum. De geur is heerlijk, ik ruik de sinaasappel en citroen combi erg goed. Hij is niet té zoet en fris, maar heeft een warme, licht fruitige geur.

Ook deze fles bevat 250 ml. Ondanks dat er geen SLS in zit, schuimt hij erg goed. De geur die vrijkomt is heerlijk, en ik weet zeker dat je vriend of vader hem ook heerlijk zullen vinden. Na het douchen voelt m’n huid erg zacht aan en ruik je de geur nog heel licht.

De ingrediëntenlijst van dit product zien er wederom top uit. De lijst opent met veel natuurlijke oliën, en verder kom ik nog aloë vera en vitamine E tegen. Helemaal onderaan staat weer parfum, dus daar zit gelukkig maar heel weinig van in. Nog beter zou zijn als ze die eruit zouden laten.. hoewel ik zelf persoonlijk niet zo’n probleem heb met parfum.

Seagreen Body Wash kost 6,50 voor 250 ml. Je koopt hem hier.

Met de code OhFashion krijg je 15% korting bij de webshop Wellness Queen.

Ben jij bekend met dit merk? Welke geur lijkt jou het lekkerst?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in