Review: Secret Clear Gel Outlast Protecting Powder deodorant

Deodorants zijn er in alle soorten en maten, maar diegene die ik vandaag ga reviewen voor je, is er eentje van het Amerikaanse merk Secret. Hij is in Amerika vrij bekend, net als Lady Speed Stick. Gelukkig hoef je dankzij de webshop USgroceries niet naar Amerika om dit merk in huis te halen! Deze webshop verkoopt allerlei Amerikaanse producten, waaronder dus een heleboel Amerikaanse deodorant merken. Vandaag test ik de populaire Secret Clear Gel deodorant voor je!

De deodorant bevat 73 gram en heb ik zelf in de geur Baby Powder. Secret heeft veel soorten deodorants, maar deze met gel is nieuw voor me. Het is zeer krachtige nti-perspirants die tot wel 48 uur zou werken. De formule vermindert zweten, in plaats van nare geurtjes te verbloemen. Hij bevat het werkzame stof 16% Aluminum zirconium octachlorohydrex.

Op de bovenkant van de opening (onder de dop) zit er plakker, die de gel tegenhoudt tijdens het vervoer naar je badkamer toe. Onderaan zit een draaiknop, in principe is 1x draaien (per oksel) voor gebruik voldoende. De gel wordt dan omhoog gedrukt en deze breng je aan onder de oksels. De droogtijd is niet heel snel, ik gok zo’n paar minuten voordat hij echt droog is. Let hier wel op dus, als je direct je shirt of trui aantrekt zit er wat gel op je kleding en dat wil je niet.

De deodorant heeft een frisse en bloemige geur. Ik vind hem niet echt naar baby powder ruiken, maar dat vind ik niet zo erg. Hij ruikt heerlijk, beter dan menig deodorant geuren die ik heb staan. Nadat de deodorant onder mijn oksels goed opgedroogd is, trek ik m’n kleding aan, en dan kan de grote test beginnen! Ik zal alvast verklappen dat ik flink kan zweten bij inspanning.

Zodra ik ’s ochtends deze Secret deo aanbreng, ruik ik mezelf niet meer gedurende de dag. Ik zweet iets minder, maar bij zware inspanning houdt hij niet alles tegen. Toch is het één van de betere deodorants die ik heb staan in mijn kast. Geen nare geurtjes, geen gele vlekken meer, minder zweten, en dus meer zekerheid. Dit is een blijvertje, en ik zal hem absoluut zelf aanschaffen als deze op is.

Ben jij bekend met dit merk? Lijkt het je wat?

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in