Review: Secrets by Nature Eco Soy Wax ♥ Cinnamon Yum Yums en Autumn Woods

Waxmelts, tarts, scentchips, en nu heb je ook al crumbles! Ik ben dol op het branden van waxmelts, het liefst iedere dag steek ik wel even een waxmelt aan. Sindskort verkoopt Secrets by Nature ook waxmelts, maar dan in de vorm van crumbles. Veel makkelijker te doseren en nu al in vijf geuren te koop! Lees snel verder, want ik ontving Cinnamon Yum Yums en Autumn Woods om te testen.

De waxcrumbles zitten in plastic zakjes, hierin zit 20 gram. Het zijn kleine kruimels, deze kun je makkelijk in de aromabrander strooien. Ik heb een vrij normale grootte aromabrander en hier strooi ik zo’n ruim 6 gram in. Met een zakje zou ik dus zo’n drie keer kunnen doen, maar dat is natuurlijk afhankelijk van hoeveel je gebruikt. De brandtijd is zo’n 4 á 8 uur.

Er zijn momenteel vijf geuren, namelijk:

  • Candy Cane
  • Autumn Woods
  • Pink Grape Juice
  • Cinnamon Yum Yums
  • Coconut Cream

Allereerst brand ik Cinnamon Yum Yums, een echte kerstgeur. Kaneelkoekjes met vanille, zo wordt hij omschreven in de webshop. Hij bevat kaneel, kruidnagel, jasmijn, vanille en gist. Ik ruik inderdaad kaneel, maar ook een warmere ondertoon. Dat is de vanille en kruidnagel, waarschijnlijk! Hij heeft echt een enorm lekkere geur waar ik van ga watertanden. Perfect voor wanneer het kouder is, maar ook zeker geschikt voor de rest van het jaar.

Autumn Woods bevat, houd je vast, citroen, limoen, sinaasappel, bramen, anjer, roos, lelietje-van-dalen, dennen, cederhout, patchoeli en eucalyptus. Nou, dat is nogal wat! Je snapt natuurlijk wel dat ik nu een explosie van geuren verwacht. Gelukkig valt dat mee, het is voornamelijk lichtzoet met een frisse ondertoon wat ik ruik. De geur van het bos, een bos met dennenbomen, maar ook waar bloemen groeien. En waar koekjes gebakken worden. Ofzo. Hoe dan ook, een heerlijke geur ook!

Ik kan van 1/3e inhoud flink wat uren genieten, zeker twee avonden waarbij ik ze een paar uur lang laat branden. Als de geur er helemaal af is, leeg ik de aromabrander en heb ik weer plek voor nieuwe crumbles erin. Ook fijn is trouwens dat de crumbles sneller gesmolten zijn dan een heel stuk waxmelt. Hierdoor ruik je sneller de geur! De geur is niet te overheersend, maar ook niet de subtiel.

Er zijn vijf geuren, voor iedereen is er wel een geur. Ze kosten €1,99 per zakje, maar vandaag én morgen krijg je 25% korting op de crumbles! De korting in de webshop is van 10% tot 50% en alleen onder het kopje SALE. Boven de €25,- profiteer je van gratis verzending en boven de €50,- een aardigheidje (kan dagcrème zijn, bodylotion, cadeaubon of combinatie van producten zijn) ter waarde van minimaal €10,-. Shop de crumbles snel hier!

8 REACTIES

  1. Ik zelf heb ook al mogen genieten van deze heerlijke crumbles! En tot nu toe is YumYum mijn favoriet.
    Voordeel tov de bekend YC is dat ik geen last heb van mijn luchtwegen. En makkelijk te doseren!

  2. wat leuk, ik had geen idee dat dit ook bestond en zat mij tijdens het lezen best wel af te vragen wat het verschil was tussen de waxjes en de crumbles. zelf heb ik een vrij kleine brander en bij normale waxjes breek ik deze altijd, maar dit is veel en veel makkelijker te doseren in dit geval

  3. Cinnamon Yum Yums lijkt me een heerlijke geur voor nu! Ik ben dol op kaneelgeuren. Ik wist niet dat er ook crumbles bestonden voor in de brander. Lijkt me op zich handig. Vaak dan breek ik zo’n wax tart in 2 stukken, crumbles doseren een stuk makkelijker. Ik ga het zeker eens proberen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in