Review: Skin79 Skinny Mirror Pact

Als ik zeg: dé BB cream shop van Nederland, dan zeggen jullie..? Inderdaad, BBcreamshop.eu. Een tijd geleden had ik contact met deze webshop, en mocht ik een product ontvangen om te reviewen. Dit ging om de Skinny Mirror Pact van het bekende merk Skin79. Een product wat gewoon niét in je handtas mag ontbreken – en wat ook zeker niet zal gebeuren bij mij! Sinds ik hem gebruik kan ik niet meer zonder. Lees snel verder, en ontdek waarom ik hem zo fijn vind!

Dit mooie, sleek product van Skin79 wordt geleverd in een roze beschermhoes, en is een dus een (veilige) musthave voor in je tas – maar dat niet alleen! Voor dagelijks gebruk is hij ook perfect. Het is een gezichtspoeder, ik heb hem in de kleur #21 Light Beige. Hij is lichtgewicht, maar toch stevig. De verpakking is trouwens echt een eyecatcher, de bovenkant van het doosje kun je namelijk omhoog klappen, én 360 graden roteren. Het bevat een groot spiegeltje, wat hem dus ook zo ideaal maakt voor onderweg. In het onderste gedeelte zit de poeder (11 gram) en daaronder een schattig plat sponsje.

De kleur is voor mij perfect trouwens. Ik ben erg lichtgekleurd, en de kleur #21 Light Beige past precies bij mijn huidskleur. Met het platte sponsje kun je de poeder gemakkelijk en snel aanbrengen, wat ideaal voor onderweg is. Maar ik geef zelf de voorkeur aan een grote kwast! Je kunt de poeder als foundation gebruiken (voor een lichte dekking), of over je foundation heen, voor extra dekking en een matterend effect.

De poeder absorbeert vet en talg, en heeft dus een matterend effect. Hij bedekt poriën en camoufleert oneffenheden, voor een gelijkmatige teint. Hij bevat ook SPF 22, waardoor je ook nog eens een beschermd bent tegen schadelijke UV stralingen. Verder bevat de poeder avocado olie (versterking, verzachting en bescherming van de huid), extracten van porselein (kalmeren van de huid), Phytosqualane (hydrateert), Vitamine E (voor gladde en soepele huid). En geschikt voor de gevoelige huid! Hoeveel voordelen wil je nog meer zien?

De poeder dekt egaal, camoufleert oneffenheden, maakt mijn poriën een stuk minder zichtbaar én heeft een matterend effect. Op bovenstaande foto heb ik ‘m alleen als foundation gebruikt, maar ik gebruik hem nu alleen nog voor ná m’n foundation. Die glimt altijd een beetje, dus de poeder is perfect dan. Je ziet wel dat de poeder (vooral op m’n neus) de droge huid daar extra benadrukt. Even flink hydrateren van te voren, dus! Al moet ik zeggen dat het minder is als ik eerst foundation heb aangebracht.

Een mooi design, een fijn product, ideaal voor onderweg. Even snel je teint bijwerken onderweg? Met dit product heb je alles bij de hand – een spiegel, de poeder en een sponsje. Bovendien gaat de poeder niet klonteren als je meerdere laagjes aanbrengt. Hij blijft bij mij zo’n 3 á 4 uur zitten, zelfde tijd als m’n foundation. Ik vind ‘m top!

Skin79 Skinny Mirror Pact is voor €13,90 te koop op BBcreamshop.eu.

Wat is jouw ervaring met gezichtspoeders?

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in