Review: Sleek Blush by 3 ♥ Pink Lemonade

De blushes van Sleek heb ik altijd mooi gevonden. Niet alleen de oogschaduw palettes van Sleek zijn toppers, ook hun blushes zijn altijd prachtig van kleur, en mooi qua pigmentatie. De prijzen zijn ook erg fijn! Genoeg reden om weer eens een blush te reviewen van ze. Dit keer review ik een driedelig blush palette, genaamd Pink Lemonade. Hierin zitten drie mooie blushes! Lees je mee?

Het palette heet ‘Pink Lemonade’ en bevat drie blushes: Pink Mint, Macaroon en Icing Sugar. Macaroon is een cream blush, de andere twee zijn poeder blushes. In totaal zit er 17 gram blush in. Het ‘blush by 3’ palette kost ongeveer €12,95, zelf kocht ik hem in Engeland voor £9.99.

Het palette ziet er mooi en ‘sleek’ uit – de kwaliteit is stevig, de kleur is chique matte zwart. Op de achterkant vind je wat informatie. Als je het palette opent zie je drie grote vlakken blush, en bovenin een spiegeltje ter grootte van de gehele bovenkant. Lekker groot dus, dat vind ik altijd wel een pluspunt.


(Ik kon de kleuren niet helemaal goed op de foto zetten – in het echt zijn ze alle drie minder roze!)

Pink Mint is de meest linkerkleur – zachtroze (neigend naar oudroze) met een gouden shimmer erin. Ik vind Pink Mint een zeer subtiele blush, de pigmentatie is niet héél sterk. Dat vind ik bij blushes nooit zo erg, ik bouw liever de kleur op, dan dat ik instant clownswangen heb. Hij is prachtig qua kleur, de gouden glans maakt hem misschien nog wel mooier dan Rose Gold!

Macaroon is een mooie cream blush, een mooie roze kleur. Hij is zeer gepigmenteerd! Eén veeg is voldoende voor een prachtige kleur op de wangen. Ik heb zelf een cream blush van MAC, en ik vind die zó fijn! M’n ervaring ermee is dat cream blushes altijd veel beter en langer blijven zitten dan poeder blushes, bij mij.

Icing Sugar is een wat meer bruine tint, hij is het minst roze van de drie. Een beetje koperrood, maar alsnog een mooie kleur, die ook vrij goed gepigmenteerd is. Hij heeft een glans, maar niet té overdreven. Een mooie maar neutrale kleur, die bij heel veel huidskleuren mooi zal staan.

Ik hoop dat de swatches op m’n wangen een beetje duidelijk zijn, het was nog best lastig de kleuren goed vast te leggen op foto! De blushes zijn qua kleur en pigmentatie heel mooi. Ik vind zelf Macaroon erg mooi, deze blijft ook echt bijna de hele dag op m’n gezicht zitten. De poeder blushes blijven iets minder lang zitten. Ik raad je dit palette zeker aan als je de kleuren mooi vind, of gewoon van afwisseling houd. Dan zit je bij een Blush by 3 palette van Sleek al snel goed! :love:

Sleek ‘Blush by 3’ Pink Lemonade kost €12,95 en is te koop in diverse webshops.

Welke kleur vind jij het mooist?

10 REACTIES

  1. ik vind macaroon mooi! ik draag de laatste tijd best weinig lipstick en oogschaduw dus ga ik wat meer los met de blush, van die roze wangen staat altijd zo cute hehe :love:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in