Review: Sleek Sunrise en Pomegranate blushes

Hoeveel blushes mijn stash telt weet ik niet, maar het zullen er veel zijn. Ik houd van een mooie blush, het liefst roze met een warme gloed erin. Sleek Rose Gold is een groot favoriet bij me, maar ik besloot nu eens wat andere kleuren te proberen. Ik ging voor Sunrise en Pomegranate! Ben je benieuwd hoe ze bevallen, lees dan verder.

Ik kocht Sunrise en Pomegranate, twee vrij donkere blushes. Ze kosten €5,99 per stuk en ik kocht ze bij Boozyshop. De blush zit in een zwart, vierkant doosje met spiegeltje erin.
En dat is al direct het allereerste minpunt: de doosjes. Wat zijn deze KUT om open te maken. Ik had ooit eerder al eens een blush van Sleek gesloopt door het openen, daarom liet ik dit keer mijn vader beide doosjes openmaken (aangezien ze de eerste keer heel stroef open gaan) maar ook hij sloopte er eentje. Dat verklaart dus dat gat in de blush. Na een paar keer openmaken gaat het steeds makkelijker, maar toch.

Sunrise is een bronzen kleur met dezelfde shimmers als uit Rose Gold. Kleine, gouden shimmers die deze warme blush een prachtige gouden glans geven. De kleur in het doosje is vrij donker, maar laat dit je niet afschrikken. Eenmaal subtiel aangebracht is hij een stuk lichter.
Het pigment is vrij sterk, in tegenstelling tot Rose Gold. Je kunt dus het beste je blush kwast héél licht in de blush dippen, anders heb je één grote vlek op je wang. Of gebruik een fan brush!

Pomegranate is een wat roder en alsnog vrij donker. Deze heeft geen gouden shimmers, maar roze. Hierdoor krijgt de blush een mooie glans. Hoewel hij er ook weer vrij donker uit ziet in het doosje, is hij een stuk rozer op de huid. Het verschil met Sunrise is kleiner dan ik dacht, op swatch foto’s lijken de kleuren enorm veel op elkaar. Daarom heb ik hieronder swatches laten zien in verschillend licht:


Zonder blush op (flits)


Zonder blush op (daglicht)


Sleek Sunrise op (flits)


Sleek Sunrise op (daglicht)


Sleek Pomegranate op (flits)


Sleek Pomegranate op (daglicht)

Hoewel de kleuren in de doosjes duidelijk een andere kleur hebben, vind ik het verschil op de huid zeer klein. Zowel op de foto’s met flits als de foto’s genomen in het daglicht, zie je weinig verschil. Als je goed kijkt zie je wel dat Pomegranate iets roder is (niet alleen door de kleur, ook door de roze shimmers), en dat Sunrise wat meer gouden glans heeft. Ik heb nog even de twee kleuren naast elkaar gehouden om het te vergelijken:

De swatches lijken van één blush te zijn, maar de namen erbij kloppen echt. Bij de foto’s met flits zie je, vooral als je inzoomt, dat Sunrise gouden shimmers bevat en Pomegranate roze. Maar het frustreert me enorm dat deze blushes zo identiek zijn op de huid! :hmm: Als ik je één blush moest aanraden, zou het Sunrise zijn, vanwege de mooie gouden glans die hij heeft. Hij is warmer dan Pomegranate, die een koele glans heeft.

Sleek Sunrise en Sleek Pomegranate kosten €5,99 en zijn bij diverse webshops en winkels te koop.

Heb jij een blush van Sleek? Zo ja, welke kleur?

19 REACTIES

  1. Zonde dat de andere blush verpest is. Ik heb ook een blush van sleek en ik had er niet zo veel moeite mee om het open te maken. Buiten dat zijn deze blushes mooi!

  2. Oeh ik vind ze allebeie echt heel erg mooi. Ik heb een tijdje geleden getwijfeld of ik Pomegranate of Flushed zou kopen en toen ben ik voor Flushed gegaan, maar Pomegranate ziet er ook zo mooi uit. En Sunrise is ook echt een plaatje. Wauwie.

  3. Pomegranate heb ik ook, het is echt wel oppassen dat je er niet te veel van oppakt, maar het effect is mooi! Wel jammer dat ze zoveel op elkaar lijken.

  4. Beide heel mooi! Een aantal jaar geleden was de Rose Gold-blush heel erg in, die heb ik toen opgemaakt. Ook een prachtige kleur. Uit deze twee zou ik niet kunnen kiezen, vind ze beide mooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in