Review: Snuffelbox maart

Niet alleen ik ontvang regelmatig leuke pakketjes voor m’n blog, ook Bram mocht een paar weken geleden een pakketje in ontvangst nemen! Je bent misschien wel bekend met de diverse beautyboxen voor ons, toch? Nu is er ook een box voor honden, de Snuffelbox! Hier zitten uiteraard geen beautyproducten in voor je hond (sorry Paris Hilton!), wel zit hij boordevol lekkere dingen en speelgoed! Vandaag open ik samen met Bram de Snuffelbox, inclusief een filmpje van de unboxing! Kijk je mee?

Toen de doos binnenkwam, rook Bram al direct dat het een pakket voor hem was! Helaas ben ik in mijn enthousiasme vergeten er een foto van te maken, maar de Snuffelbox zelf zat verpakt in goud cadeaupapier, met een juten lint eromheen, met daaraan twee koekjes! Zooo leuk! Bram roste ze meteen van de strikjes af natuurlijk.. Tijd voor de unboxing!Klik hier als je het filmpje niet kunt zien. Vergeet hem niet op 1080p te zetten!

Dit is dan de inhoud! Een enorme box, en wat zit er een hoop in. Zoals je ziet in het filmpje (sorry voor m’n gekir, haha!) is Bram overal erg blij mee. Het is een complete box – er zit voer, snoep, speelgoed en verzorging in. Ook zit er een blaadje bij met een beschrijving van alle producten erbij. Alles is zo leuk en vrolijk vormgegeven! En sowieso, dit concept, hoe ontzettend leuk?


Een bakje met vers vlees, Bram kreeg deze de volgende dag en heeft vervolgens nog vijf minuten lang z’n bak uit staan lebberen, zo lekker vond ‘ie het!


Kleine snoepjes, die erg goed geuren. Precies het juiste formaat om te trainen!


Lam rijst klinkertjes, Bram vond deze ook heerlijk!


Een luxe shampoo, althans, zo ziet hij eruit! Hij ruikt erg lekker, en zal deze zeker gaan gebruiken, nu Bram weer wat vaker gaat zwemmen.


Een flinke Braaaf kauwbot, daar is Bram dol op! Ook nog eens met een lekkere vulling, dus je snapt wel dat óók deze het niet lang heeft overleeft.


Een flostouw mét piep erin! Bram vind dit speeltje helemaal geweldig, ik hoor hem elke dag ermee spelen *smelt*

Ook zat er nog een vegetarische tandenborstel in de Snuffelbox, maar die had Bram al op voordat ik er een aparte foto van kon maken! Hier heb ik nog wel wat foto’s waarbij de tandenborstel te zien is.. maar kort daarna was hij foetsie. :haha:


Eén heel blije Labrador!

Wil jij ook de Snuffelbox voor je liefste viervoeter? Kijk dan op de website van Snuffelbox voor alle informatie. De box die Bram ontving, was de Gouden Box. De volgende Snuffelbox komt in mei, deze zal €19 kosten per maand of €22 per kwartaal. En op alle Snuffelboxen zit een kwispelgarantie: is je hond niet helemaal happy ermee, krijg jij je geld terug.

Wat vind jij van dit leuke concept? Zou jij je hond hiermee blij maken?

10 REACTIES

  1. Wat leuk zeg om zo’n verwenpakket voor je hond te ontvangen. Ben benieuwd of er ook zoiets voor katten bestaat. Leuk ook dat Bram direct zo enthousiast was om dat lintje (met koekjes) er direct al af te halen. xxx Lucinda

  2. Wat gaaf dat ze dit hebben gemaakt voor honden. Die laatste foto ook, zo blij haha! Helaas heb ik geen hond, anders zou ik zoiets zeker eens uitproberen.

  3. Oooh wat leuk zeg! Renske voer is echt goed, heb ik ook voor onze katten. Jammer dat er (nog) geen kittybox is, die zou ik zeker bestellen als ie bestond :D

  4. Brammie! Wat is het ook een schatje! En zo typisch, eerst met de shampoo fles er vandoor! Labradors en plastic flessen….Haha! Heerlijk, zo’n blije hond! De training snoepjes hadden wij ook toen Cody nog zo klein was, ideaal als beloning en voor het trainen inderdaad!

  5. Hier n berichtje van toos de bruin jully vroegen my per e mail Hoe de snuffel box bevallen was ik heb helaas niets ontvangen ik vind dit wel n beetje raar vooral voor myn hondje lady helemaal die is zyn zusje milo al kwyt die heb ik n spuitje moeten laten geven zodoende ik denk ik laat even iets weten Toos dr bruin st Sebastiaanstraat 50 5081 zg hilvarenbeek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in