Review: So Me Eye Roll-On Concealer

Met het merk So Me had ik niet echt goede ervaringen, maar ik laat me niet uit het veld slaan na één slechte ervaring! Ik nam een tijd terug (echt waar jongens, ik ben al vet lang niet bij Action geweest hoor) deze Eye Roll-On concealer mee. Het is een oogroller met 2-in-1 formule: werkt als concealer (vervaagt donkere kringen) en het citrus-extract erin zorgt voor een opfrisser onder je ogen, dus een wakkere blik.

Ben je benieuwd of dit product wel bevalt? Lees dan snel verder.

De concealer zit in een doosje verpakt, waarop je alle informatie vindt. Zelfs nog in het Frans, Duits en Engels! De concealer bevat 12 ml aan substantie en is 12 maanden houdbaar. Ik heb hem in de kleur Light, maar ik kan me niet herinneren of hij er ook nog in Medium was, ik geloof het wel. Hij bevat citrus-extract, deze staat halverwege op de lijst. Ook halverwege staat parfum en twee parabenen. Verder zie ik geen boeiende ingrediënten, dus op de parfum en parabenen na ziet het er vrij goed uit. Hij ruikt ook naar citrus, lekker!

De concealer heeft een walgelijke, bruine verpakking. Ik vind het serieus één van de lelijkste kleuren, maar goed. Het gaat niet om het uiterlijk ;) De concealer is langwerpig, ligt fijn in de hand en heeft een draaidop. Hij bevat een draaibolletje, als je hiermee rolt, komt er wat concealer mee. Zo kun je de concealer onder je ogen rollen en vervolgens de concealer in de huid kloppen met je vingertoppen, en dan laten drogen.

Nu heb ik zelf geen last van donkere kringen onder m’n ogen, maar wel zichtbare lijntjes. Ik weet dat deze concealer die niet zullen weghalen (ik denk geen enkele concealer!), maar misschien wel vervagen? Ook had m’n mascara iets afgegeven onder m’n ogen, dus het is lichtelijk zwart als je goed kijkt.

Nou, weinig verschil hé? Bovendien zie je de substantie ook nog zitten, en dan bedoel ik niet dat streepje wat ik niet goed heb uitgeveegd (foto rechtsboven). Hij smeert erg lastig uit, je kunt hem beter aanbrengen op je hand, en vanaf je hand met je wijsvinger wat concealer lichtjes onder de ogen ‘kloppen’. Zeker niet wrijven, want dan wrijf je fijne lijntjes in de huid.

Maar dan.. *spannend muziekje* Toen ik de concealer een dag later opnieuw wilde proberen, draaide het balletje niet meer! :hmpf: Ik heb hem geprobeerd zachtjes te rollen, met veel geweld te rollen: geen resultaat. Hij zit heel vast en rolt heel stroef nu. En ik heb de concealer gewoon goed afgesloten met de dop erop. Op de foto hierboven zie je dat m’n huid helemaal rood is geworden van het rollen! Soms komt er een restje concealer mee, maar als ik daarvoor als een idioot moet gaan rollen, hoeft het voor mij niet meer. Nee, dit merk en ik zullen geen vrienden worden.

Ik weet natuurlijk niet of dit bij alle concealers zo is, ik lees op andere blogs ook goede reviews over dit product. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervaring met dit product is. Heb ik gewoon een ‘defect’ product? Hij kost trouwens €1,19 en is verkrijgbaar bij Action.

16 REACTIES

  1. Je moet hem ondersteboven bewaren zodat het balletje vochtig blijft. Ik heb zelf de groene variant. Daar zit geen concealer in maar gewoon een vloeistof. Als ik hem per ongeluk niet onderste boven bewaar moet ik ook eerst flink met mijn vingers aan het balletje duwen en draaien voor hij het weer doet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in