Review: Soap & Glory Glad Hair Day

Ik ben gek op de producten van Soap & Glory. Dit vrolijke merk is direct te herkennen aan de roze en lichtgele verpakkingen, de heerlijke en unieke geuren die ze hebben, en de leuke “retro tabloid” prints op de verpakkingen. Op eBay ontdekte ik een verkoper die heel veel van Soap & Glory verkoopt, en aangezien Soap & Glory nog niet in Nederland te koop is, besloot ik gewoon iets te bestellen. Dat werd deze shampoo!

Glad Hair Day is een shampoo, die geschikt is voor dagelijks gebruik, en die zorgt voor glans, reparatie, kracht, en glad haar. Hij is geschikt voor alle haartypes. De grote tube bevat 250 ml, en heeft een klikdop onderop. De algehele verpakking is leuk om te zien, zo’n vrolijke verpakking met zulke leuke kleuren! Ook worden de teksten op de verpakkingen altijd met humor geschreven.

De ingrediëntenlijst is op de achterkant te vinden, laten we er eens naar kijken. Er zit geen SLS (Sodium Lauryl Sulfate) en SLES (Sodium Laureth Sulfate) in, wel Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, een mildere versie van SLS en SLES! Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de shampoo schuimt, maar geeft weinig tot nauwelijks irritaties, ten opzichte van SLS en SLES.

Halverwege de lijst spot ik parfum, en een stukje verderop zie ik frambozen extracten. Niet heel boeiend qua ingrediënten dus. Soap & Glory is nou eenmaal geen natuurlijk merk, dus je vindt er meer onnatuurlijke ingrediënten in, dan natuurlijke.

De geur van de shampoo is heerlijk! Heel erg fruitig, lekker zoet. Ik ruik de frambozen erin, yummy! Verder schuimt hij goed en is hij gewoon prettig in gebruik. Hij verzwaart mijn haar niet, maar geeft het ook niet per se volume. Na afloop is m’n haar prima door te kammen, het gaat niet makkelijker, maar ook niet moeilijker. Ik zou zeggen dat hij qua werking gewoon “normaal” is, ten opzichte van andere shampoos. M’n haar heeft de hele dag een mooie glans, en ruikt héél licht naar de frambozen.

Soap & Glory Glad Hair Day bevat 250 ml en ik kocht hem hier. Ik betaalde er €7,63 voor en €4,15 verzendkosten.

6 REACTIES

  1. Soap& Glooorryyy ♥ Deze shampoo lijkt me heerlijk! Frambozen, mmm! Goede tip, ik had nog helemaal niet aan eBay gedacht om Soap & Glory te bestellen! :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in