Review: Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream (nu te koop in Nederland!)

Soap & Glory is een merk dat me direct aansprak, toen ik het zag in Engeland. De roze met gele verpakkingen, de retro uitstraling, de leuke teksten, de geur van de producten. Het is inmiddels één van m’n favoriete merken geworden, en ik ben heel blij om aan te kondigen dat Soap & Glory sindskort te koop is in Nederland! :yay: Waar ze dit merk nu verkopen, en hoe deze buttercream mij bevalt, lees je allemaal verderop in dit artikel.

Smoothie Star Body Buttercream is een megapot met maar liefst 300ml inhoud. Je betaalt hier €19,95 voor en je koopt de producten in de webshop van Cozy Favorites. Anita, de eigenaresse van de webshop, verkoopt behalve Soap & Glory nog meer heerlijke merken, zoals Bath & Body Works, Goose Creek, Classic Candle, Secret, Speed Stick, Degree, en nog veel meer. Mijn nieuwe favoriete webshop, zoals je wel begrijpt. ;)

Afijn, deze buttercream. Met licht opgeklopte substantie dat vijf boters en oliën bevat – sheaboter, cacaoboter, amandelolie, kokosolie en pistache-olie. Alle vijf voeden ze de huid intens en zorgen ze voor een zachte huid. Ideaal voor ruwe ellebogen, droge onderbenen, of gewoon je hele lijf. Raden ze wel aan, tenminste. Je snapt wel waarom als je eenmaal de geur hebt geroken!

Soap & Glory heeft diverse geuren, de geur van Smoothie Star is tevens de geur van de Rich & Famous Shower & Bath Body Wash en de Whipped Clean Shower Butter. Op de pot staat de geur omschreven als: “pistache, amandel en zoete vanille” maar om eerlijk te zijn herken ik pistache er niet in. Wél de amandel, die precies goed aanwezig is. Ook ruik je er een flinke dosis zoete vanille doorheen. Deze twee geurnoten zorgen voor een waanzinnige geur, waarin je jezelf maar al te graag hult.

De lichtgele substantie is rijk, vol, romig en smeuïg. Smelt lichtelijk samen met de huid, laat zich soepeltjes uitsmeren en trekt langzamerhand in. Geef hem een paar minuten totdat hij volledig geabsorbeerd is, en je hebt een zijdezacht huid over die gehydrateerd is tot aan de onderste huidlaag. En de geur? Te lekker voor woorden. Heb al diverse tandafdrukken van mezelf in m’n arm zitten.

Smoothie Star Body Buttercream staat niet alleen leuk in de (bad)kamer, hij is je beste maatje wanneer je een droge huid hebt. Hij is zuinig, dus je krijgt zeker waar voor je geld. Voor 300 ml betaal je €19,95. Toch liever een kleiner formaatje uitproberen? In de giftset Three Times Butter (€15,95) zit o.a. een 50 ml potje.

Hoe lijkt dit product van Soap & Glory jou? Ben je bekend met het merk?

15 REACTIES

  1. Amandel geur, love it! en ik lees als eerste… voor droge benen. Iedere avond smeer ik mijn benen in, die zijn altijd kurkdroog.
    Dit lijkt mij een fijn product.
    En retro…? Helemaal leuk!

  2. Hmmm lijkt me een heerlijke cream zoals jij het omschrijft. Ik ben dol op de geur van vanilla en amandel dus ik denk dat ik de geur sowieso zal waarderen! Ik heb ook een zwak voor verpakkingen in retro stijl en leuke teksten dus je hebt me alvast nieuwsgierig gemaakt. Leuk dat ze dit merk nu ook in Nederland verkopen.

  3. Wat een heerlijk nieuws he, toevallig heb ik gisteren een bestelling gedaan bij deze webshop. De geur klinkt heerlijk, deze pot zou ook best op mijn badkamer kunnen staan ♥

  4. Wat een leuke verpakking is dit zeg. Heel anders, zacht maar toch opvallend. Ik ben dol op body butter. Dit lijkt mij ook heerlijk. Ik ga meteen even naar de webshop cozy-favorites.nl kijken. :-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in