Review: Soap & Glory Supercat Carbon Black Extreme Eyeliner Pen

Dat is nog eens een mond vol! Vandaag review ik voor jullie deze eyeliner van het merk Soap & Glory. Deze Supercat eyeliner is “foolproof”, dus elke n00b kan een mooie, strakke lijn of wing zetten. Volgens hun dan. Ik ben heel benieuwd! Ik gebruik momenteel een eyeliner pen van Essence, maar ben altijd op zoek naar een nóg fijnere. Zou deze DE eyeliner voor mij kunnen zijn? Lees snel verder!

De eyeliner zit in dit doosje, met een leuke verpakking. Typisch Soap & Glory verpakking weer! Alles staat erop wat je moet weten – ingrediënten, hoe aan te brengen, etc. De eyeliner pen zelf bevat 1,6 gram aan inhoud en is 6 maanden houdbaar na opening. De pen is zwart met roze letters en gouden tekst, en heeft een stevige dop.

Het puntje van de eyeliner is vilten, en loopt uit in een héél spits puntje. Hiermee zet je enorm strakke lijnen en/of wings. Het uiteinde is licht flexibel, waardoor hij makkelijk aanbrengt op het ooglid. Dit soort eyeliners zijn fijn om mee te beginnen – je kunt heel precisie werken, en je kunt je eyeliner/wing zo klein of groot maken als je wilt.

De eyeliner is, zoals ik al dacht, heel makkelijk aan te brengen. Je trekt heel gemakkelijk en snel een lijntje, en de wing kun je prima zelf tekenen. Hij droogt semi-matte op, en de droogtijd is niet te snel, en niet te langzaam. Het voordeel aan dat hij niet te snel droogt, is dat je eventuele foutjes snel kunt corrigeren (met behulp van een nat wattenstaafje bijvoorbeeld). Na ongeveer een minuut is hij goed droog.

Over de langdurigheid ben ik minder enthousiast. Hij vlekt vrij snel, zeker als je snel traanogen hebt. Dus even buiten in de wind lopen, of in de regen, of een powernap doen, dat raad ik je niet aan. Hij is niet waterproof en blijft niet op z’n plek zitten. Je zult hem dus moeten meenemen onderweg, zodat je je eyeliner desnoods kunt bijwerken.

Tja, hoewel ik hem in z’n werking hartstikke fijn vind, vind ik ook dat een eyeliner de hele dag góed moet blijven zitten. Ik wil niet halverwege de dag met nog één wing rondlopen! Deze zal ik dus niet opnieuw aanschaffen. Ik blijf voorlopig nog even bij m’n Essence Extra Longlasting Eyeliner Pen, die blijft wél de hele dag zitten!

Soap & Glory Supercat Carbon Black Extreme Eyeliner Pen kost £6.00 en is te koop op eBay, en in Engeland.

Wat is jouw eis wat betreft eyeliner

8 REACTIES

  1. Met dit weer traan ik echt als een malle en gisteren kwam ik ook doorweekt thuis van het boodschappen doen, dan is deze liner dus niet handig, maar voor de herfst en zomer…. misschien dan wel. Ik heb er ook wel eentje nodig die ‘foolproof’ is hahaha, want ik kan nog steeds niet zo goed om gaan met eyeliner. xxx Lucinda

  2. Meid, wat een prachtige winged eyeliner! Ik ben jaloers op jouw skills. Jammer van de kwaliteit. Grappig om te lezen dat de budgetvariant van Essence beter is qua kwaliteit.

  3. Jammer dat de werking minder is, want de kwaliteit op de foto’s ziet er wel goed uit. Ik heb last van traanogen zodra ik buiten stap, dus helaas niks voor mij! Mooie foto’s :inlove:

  4. Ik vind em zelf ook echt mega fijn! ik houd niet heel veel van eyeliners omdat ze altijd in mn oog gaan haha. maar deze is ideaal en goed te gebruiken! ook voor een nitwit betreft eyeliner!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in