Review: Teeez City Trip Glitter Lash & Liners

In de review van vandaag laat ik jullie drie producten van TEEEZ zien. Ik kreeg de producten vlak voor m’n blogbreak opgestuurd, dus vandaar de late review! In het pakketje zaten o.a. deze Glitter Lash & Liners. Een glitter eyeliner en mascara in één! De eyeliner en mascara zitten niet één aan elke kant, zoals je zou verwachten. Kijk snel verder om erachter te komen hoe deze producten precies werken, en natuurlijk hoe ze me bevallen!

Verpakking
Deze Glitter Lash & Liners zijn voorzien van een leuke print op de verpakking. Een deel is transparent zodat je meteen ziet welke kleur je te pakken hebt. De inhoud bevat 2 ml aan glitterige substantie, en dankzij de applicator kun je hem zowel als eyeliner als mascara aanbrengen. Het eyeliner kwastje bestaat niet uit haartjes maar uit een dun, plastic puntje. Je kunt er de eyeliner er goed mee aanbrengen, dat is fijn aangezien ik ‘m vaker als eyeliner dan als mascara zal gebruiken. Het borsteltje voor de mascara vind ik minder prettig werken, deze bestaat uit ruim-uitelkaar-staande rubberen haartjes, waaraan heel weinig substantie zit. De liners zijn overigens 12 maanden houdbaar.

Substantie
De substantie droogt niet heel snel. Het duurt even voordat hij volledig is gedroogd, en nadat je mascara hebt aangebracht is het onvermijdelijk dat er wat glitters op je oogleden afgegeven worden. Verder smeert de substantie zich goed uit, en doet hij me erg denken aan die flesjes met glitters die je aanbrengt aan kerstkaarten. Desondanks smeert hij dus wel goed uit, vooral als je hem (bij de eyeliner) langzaam beweegt, laat hij de meeste substantie achter. De eyeliner blijft eenmaal gedroogd wel lang op z’n plek zitten! Ook vind ik de substantie erg gepigmenteerd.

Ik begin met de gouden, deze heet Dinner Cruise. Je kunt hem hierboven al zien op de foto’s, dit is een gouden glitter kleur. Deze is perfect voor de aankomende feestdagen!

Vervolgens hebben we Shopping District, een teal-kleurige eyeliner en mascara. Deze kleur is als eyeliner leuk voor bij diverse looks.

En dan hebben we nog Night Out, een donkerpaarse eyeliner en mascara. Ook deze kleur eyeliner past goed bij veel verschillende looks, of natuurlijk om alleen zo te dragen, om je look net even wat feestelijker te maken.

Zoals je ziet, geeft het borsteltje van de mascara wel glitters af, maar is het niet echt duidelijk te zien (alleen van dichtbij, natuurlijk). Ook is het lastig om de wimpers dichtbij je neusbrug te voorzien van mascara, want dan prik je met de eyeliner tegen je neusbrug aan. Toch vind ik het idee erg leuk, van deze 2-in-1 producten! Vooral de gouden ga ik zeker gebruiken met de Kerst, want dit is een erg gave kleur en past goed bij deze mooie feestdagen. Voor het beste resultaat, breng je eerst je normale mascara aan en dan pas de glitter mascara. Heel subtiel, maar geeft toch net even dat beetje extra aan je look :)

Informatie
Prijs: € 4,79 per stuk
Inhoud: 2 ml
Verkrijgbaar: Kijk hier voor verkooppunten.
Pluspunten: Leuke verpakking, goede pigmentatie, blijft hele dag zitten, geen irritaties.
Minpunten: Beetje onhandig om te gebruiken, substantie droogt niet erg snel.
Belangrijk om te weten: De liners maken onderdeel uit van de City Trip collectie.

Wat vinden jullie van zulke 2-in-1 producten? Heb je ze in je stash?

Deze producten heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

10 REACTIES

  1. Ik heb ze ook en eigenlijk enkel gebruikt om uit te proberen.. toch zijn ze best leuk. Die gouden zal ik er inderdaad tijdens de feestdagen wellicht wel weer bij pakken.

  2. Leuk! Jammer dat ze meer transparant zijn dan gekleurd, dan zou je nog een wat 'dichter' effect kunnen krijgen. Op je hand lijken ze veel gepigmenteerder dan op het oog, maar dan zul je wel een dikkere laag an hebben gebracht, jammer dat het er op je oog niet ook zo uit ziet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in