Review: Teeez City Trip ‘Love Triangle’ lipsticks

Ik liet een aantal dagen geleden een review zien van de Teeez City Trip liners, een eyeliner en mascara in één. In het perspakketje wat ik ontving zaten ook deze drie lipsticks. Twee roodtinten en een nudekleurige, ik was heel benieuwd! Ik ben nooit echt van de felle kleuren lipstick geweest, maar dankzij deze lipsticks ben ik toch wel om. Wat een leuke kleuren! Benieuwd naar de reviews, swatches en foto’s? Klik dan snel door!

Verpakking
De lipsticks hebben een leuke, vrolijke verpakking. Hetzelfde als de andere producten uit de City Trip collectie: een vrolijk maar druk printje. Aan de bovenkant van de lipstick zit een sticker met exact dezelfde kleur als de lipstick, zo is hij handig te herkennen in je stash. Aan de onderkant vind je een sticker met naam van de kleur. De lipsticks zijn gemakkelijk te openen door de dop eraf te trekken en de lipstick eruit te draaien.

Kleuren
Ik heb de volgende kleuren ontvangen:

  • Centre Ville – een koraalrode kleur met matte finish
  • Boulevard – een dieproze kleur met koele ondertoon, ook met matte finish
  • Travel Light – beige nude kleur met matte finish

Hierboven zie je Centre Ville, wat een prachtig kleurtje! Hij dekt enorm en de lipstick is erg creamy – misschien wel té, want als je de lipsticks in een kamer bij het raam laat liggen, waar de zon soms op schijnt, gaan ze smelten.. Bummer! :( Gelukkig is hij nog goed te gebruiken, het ziet er alleen een beetje apart uit nu. Excuses trouwens voor de velletjes op m’n lippen.. ik had géén idee dat ik ze uberhaupt had, totdat ik deze foto opende in Photoshop! Dafuq happened..? Kennelijk benadrukt dit kleurtje de velletjes op je lippen enorm, want bij de andere kleuren zie je er niks van. Hm! Goed scrubben dus, voordat je dit kleurtje aanbrengt. Ik vind ‘m verder erg mooi, echt een leuk kleurtje!

Dit is de kleur Boulevard, ook weer een erg gave, dekkende kleur. Zoals ik in de intro al zei, ik draag nóóit roze of rode lipstick, alleen nude. Maar na het zien van deze kleurtjes ben ik toch wel om.. I love it! Dit is echt een gave kleur. Je kunt de lipstick trouwens erg precisie aanbrengen op je lippen, dat is fijn. Bij dit kleurtje zijn de velletjes op je lippen al een stuk minder te zien, gelukkig.

Als laatst Travel Light, het nude kleurtje. Ik draag graag nude lipstick, op de één of andere manier is het een onderdeel geworden van m’n signature look. Deze lipstick vind ik niet zo heel erg dekkend – de andere kleuren dekken mooier, heb ik het idee. Dit komt natuurlijk ook doordat ik erg rode lippen heb.. Toch vind ik het wel een mooi kleurtje, en als m’n favoriete nude lipstick op is, ga ik ‘m zeker gebruiken.

Conclusie
Wat een fijne lipsticks, dit! Mooie kleuren, goede dekking (oké, de nude is iets minder) en ze zijn erg creamy. Ze glijden als boter over je lippen heen (ik moet altijd zo huiveren als ik dat typ) en ze blijven een aantal uren op je lippen zitten, mits je geen onverwachtse vreetbuien krijgt. Ja, absoluut hun centjes waard! Ik vind het jammer dat er geen verkooppunt van Teeez in de buurt is, anders had ik zeker nog even naar de andere 13 kleuren gekeken..

Informatie
Prijs: € 5,99 per stuk
Inhoud: ??
Verkrijgbaar: Kijk hier voor verkooppunten.
Pluspunten: Leuke verpakking, goede pigmentatie, keuze uit 16 kleuren.
Minpunten: Ik kan niet echt een minpunt bedenken..
Belangrijk om te weten: De lipsticks maken onderdeel uit van de City Trip collectie.

Welk kleurtje vind je het leukst?

Deze producten heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

10 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in