Review: The Beauty Bakery Sensual Skin Glow Bath Muffin

Als ik in bad ga, is dat meestal met een bath bomb van Lush. Maarrr.. niet altijd! Er is namelijk één merk dat qua bruisballen erg in de beurt komt van de bruisballen van Lush, en dat is The Beauty Bakery. Vandaag laat ik je een Bath Muffin zien! Kijk je mee?

“Skin Glow zit boordevol sexy body glitters. No fear, je ziet er niet uit als een kerstboom na je baddersessie. Prachige subtiele kleine diamantjes toveren je om een vette glamour puss. En de geur? Een zacht, bloemig, sensueel vrouwelijk parfum met een bloemige ondertoon.”

Deze Bath Muffin komt uit de webshop van The Beauty Bakery en kost €3,50. Je krijgt daar maar liefst 130 gram voor! Er zijn verschillende soorten Bath Muffins, maar ik heb ‘m in de variant Sensual Skin Glow.

Het lekkere aan deze Bath Muffin is dat hij enorm veel essentiële oliën, boters en kruiden bevat. Sheaboter maakt de huid zacht en hydrateert deze, terwijl zeezout kristallen de huid een goede reiniging geven. De kruiden erin peppen de spieren op en maken je humeur direct stukken beter.

Voordat je ‘m in bad gooit, even het papiertje eromheen verwijderen. Daarna laat je ‘m gewoon in het warme water zakken en geniet je van het bruisen! Het water kleurt heel licht roze, dit had van mij wel een stuk rozer gemogen. Maar dat zou betekenen dat er een flinke portie kleurstoffen in moet, denk ik, en dat is weer niet zo milieuvriendelijk.

Er drijven stukjes glitters op het wateroppervlakte en ik ren nog niet naar de Intertoys om een toverstafje te kopen. Ik bedoel, roze én glitters? Droom ik? En dan heb ik nog het nog niet eens over de geur gehad. Sensual Skin Glow is een warme, bloemige geur die niet alleen vrouwelijk is, maar ook sexy en sensueel. Voor als je je eventjes extra mooi wilt voelen.

Kijk hoe mooi de kleur van het water is, kijk die glitters, en dan die geur.. de Bath Muffins zijn absolute aanraders voor in bad. Bovendien vind ik de prijs van €3,50 reuze meevallen, zeker als je Lush gewend bent! Mocht je nou niet van deze geur houden, ze hebben nog talloze andere geuren..

Je koopt deze Bath Muffin bij The Beauty Bakery. Met de code OHFASHION15 krijg je 15% korting op het gehele assortiment (m.u.v. giftcards)!

6 REACTIES

  1. OOhh dit ziet er weer heel goed uit! Elke keer als ik jouw reviews van TBB lees, moet ik me beheersen om niet meteen iets te gaan bestellen, maar dat ga ik zeker doen zodra ik eerst wat bad spulletjes heb opgemaakt. Mijn kasten puilen een beetje uit hihi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in