Review: The Body Shop Eyeshadow Palette ♥ 01 Frosted Pastels

Zo, dat is alweer een tijd geleden dat ik oogschaduw heb gereviewt! Vandaag heb ik echter weer een review voor jullie, namelijk van dit palette wat in m’n The Body Shop goodiebag zat. Een interessante combinatie van vier kleuren, in een mooi, pixel-like palette. Tijd voor een review, oordeel & look!

Het palette is een stevig kartonnen doosje, met magnetische sluiting. Ik ben zelf niet zo’n fan van kartonnen verpakkingen, mijn ervaring is dat het altijd snel lelijk wordt, vooral in een grote stash :tongue: Het palette bevat 4 kleuren oogschaduw (1,8 gram per stuk) en er zit een vrij grote spiegel in het palette. Ook vind je er een dubbelzijdige applicator met sponsje en kwastje, van vrij goede kwaliteit. Het palette is leuk versierd, in dezelfde kleuren als dat de oogschaduws hebben. Lekker winters printje ook, leuk!

De kleuren zijn erg mooi, en je kunt er een erg koele look mee maken. De zwarte bevat zilveren en blauwe shimmers, leuke toevoeging, zeker voor de feestdagen! Ook zit er een glanzende lichtbeige kleur in, en een semi-matte taupe kleur. Tot slot zit er nog een ijsblauwe oogschaduw bij, met een frost finish (witte glans). Erg mooie kleuren, voor de zwarte en taupe vind ik mooi!

De pigmentatie is vrij goed! Op de bovenstaande foto heb ik één laagje op de droge huid aangebracht. Op de ogen werd de pigmentatie iets minder, zeker als je met een kwastje werkt. Je kunt de ijsblauwe oogschaduw voor het mooiste resultaat het beste gebruiken i.c.m. een primer, en met een sponsje op het ooglid stempelen. De zwarte wordt met een blending brush ook niet zo intens als met de swatches, maar je kunt hem wel in kleur opbouwen.

Het palette kost €25,00. Ik vind dit wel erg duur voor een palette, ondanks dat ik de kleuren en pigmentatie wel goed vind. Toch denk ik wel dat je veel kanten met de vier kleuren op kunt. Je zou een smokey eye kunnen maken met voornamelijk de zwarte, en een natuurlijke look met de bruintinten.

Je koopt het palette hier in de webshop.

10 REACTIES

  1. Opzich vind ik het wel een oké palette, maar ik zou er geen 25 euro voor neer leggen, nog niet eens de helft eigenlijk dus ik vind het jammer dat er zoveel geld voor gevraagd wordt. Toch vind ik je look wel erg mooi geworden. xxx Lucinda

  2. Mooie look hebbie gemaakt chica! Maar idd 25,- vind ik ook echt te duur, wetende dat ze met de sale voor 12,50 vaak verkocht worden :yay:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in