Review: The Body Shop Frosted Berries

Het wordt weer kouder! De shawls en handschoenen komen uit de kast, de Uggs worden weer aangetrokken, het bad wordt weer vaker aangezet en de wintercollecties druppelen de winkels binnen. Zo ook de wintercollecties bij The Body Shop, die dit jaar uit drie lijnen bestaat. Eentje daarvan is Frosted Berries, die je meeneemt naar de keuken waarin een heerlijke bessentaart wordt gemaakt.. Lees je mee?

The Body Shop Frosted Berries Body Butter (200 ml) €15 /200 ml
De body butters van The Body Shop zijn iconisch. Hun hydraterend vermogen is groot en voor iedereen is er wel een geur. Deze body butter is nieuw in het assortiment. Vorig jaar hadden ze Frosted Cranberries, nu is het gewoon Frosted Berries. Hoewel de naam iets aangepast is, zitten er wel cranberries in! Verder bestaat de geur uit zwarte bes, framboos, witte bloemen, romige praliné en zoete vanille. Dit allen zorgt voor een frisse, fruitige geur die na het uitsmeren iets warmer ruikt. De feestelijk pot staat niet alleen onwijs leuk in de badkamer, maar na gebruik zorgt de body butter ook voor een feestelijke stemming.

The Body Shop Frosted Berries Sugar Body Scrub (250 ml) €18 /200 ml
Ik ben dol op sugar scrubs, omdat ze heerlijk effectief zijn. Deze scrub bevat suikerkorrels in een soort zachte gelei, wat direct de huid hydrateert. De scrubkorrels zijn vrij grof, maar maken hierdoor de huid wel megazacht. De heerlijke bessengeur blijft subtiel na hangen op de huid en is in combinatie met de andere producten goed te versterken qua geur.

The Body Shop Frosted Berries Shimmer Mist (100 ml) €19 /100 ml
Tot slot deze prachtige, glazen flacon. Deze body mist bevat allemaal kleine, zilveren shimmers die eerst op de bodem drijven, maar na even flink schudden zwieren ze door de hele flacon heen. Een prachtig gezicht, alsof je een sneeuwbol vasthoudt. De geur is even fruitig en zoet als de andere twee producten, maar lijkt eenmaal op de huid iets warmer te worden. Ik spot héél subtiel kleine shimmertjes op de huid – een erg feestelijk effect!

Frosted Berries producten zijn vanaf november 2016 verkrijgbaar bij The Body Shop.

11 REACTIES

  1. Deze geur is echt ZO lekker! Alhoewel ik eigenlijk bijna altijd dol ben op de kerstcollecties van TBS. Ik heb nog steeds een beetje Frosted plum bodylotion van vorig jaar staan en durf hem bijna niet op te maken;-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in