Review: The Body Shop Frosted Plum ♥ Scented Candle & Sugar Scrub

Frosted Plum is de nieuwe lijn van The Body Shop. Deze lijn is onderdeel van de wintercollectie, samen met Glazed Apple en Frosted Cranberry, die beide vorig jaar ook in de wintercollectie zaten. De Vanille Brulee van vorige winter is dus nu vervangen door Frosted Plum. Opzich wel jammer, want ik vond Vanille Brulee heerlijk, en we hadden Frosted Cranberry toch al? Gelukkig blijkt Frosted Plum een zeer goede vervanger te zijn van Vanille Brulee, lees maar mee!

Frosted Plum Scented Candle – €15,00 – link
Er zijn bij alle drie de wintergeuren ook wat producten bijgekomen, dit jaar. Zo bevatten alle drie de lijnen een geurkaars! De geurkaars bevat 200 gram, en is geheel wit in een doorzichtig glas. Een vrij stevige geurkaars, die er erg simpel uitziet. Van mij mag er wel wat versieringen op de kaars, maar doordat hij zo simpel is, past hij wel in elk interieur. Er staat nergens op hoeveel branduren hij bevat, maar het een flinke kaars dus hij zal best een tijd meegaan. Hij brandt in ieder geval goed – de geur is vrij snel te ruiken en hangt subtiel in de ruimte.

De geur van Frosted Plum is heerlijk – boven alle verwachtingen uit. Plum betekent ‘pruim’, maar deze geur is zeker wel te pruimen! (Ha-ha) Ik was bang dat hij enorm fruitig en zoet zou zijn, maar ik vind het ietwat fruitig, iets bloemig, maar ook heel warm. Totaal niet als Glazed Apple of Frosted Cranberry, die ik fruitig én zoet vind.

Frosted Plum Sugar Scrub – €18,00 – link
Oeh, een suikerscrub! Ik hou daarvan. Heerlijk, zo’n drap met stevige scrubkorrels erin, en een flink aanwezige geur. Het is een pot van 250 ml. De substantie is lekker paars, erg stevig, en vol met suiker. Hij bevat ook nog eens magnolia en pioenrozen. Helaas zie ik parfum op de 5e plek in de ingrediëntenlijst, opletten als je hier gevoelig voor bent dus.

De scrub schep je met je vingers uit de pot, en massaar je met ronddraaiende bewegingen over je natte huid. De stevige suikerkorrels exfoliëren de huid goed, en de bloemige en fruitige geur brengt je direct in een jolige kerststemming. Na afloop voelt m’n huid enorm zacht aan, wat me eraan herinnert dat ik echt vaker moet scrubben!

Conclusie: Ik vind de Frosted Plum een heerlijke wintergeur, waarvan ik zeker meer producten wil kopen. Ze hebben heel veel producten van Frosted Plum, van zeep tot home fragrance, van bath fizzers tot handcrème. Ik raad je zeker aan om even aan de geur te ruiken, als je in de buurt van The Body Shop bent.

Hoe lijkt de geur van Frosted Plum jou?

10 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in