Review: The Body Shop lipgloss (10 Coconut & 50 Raspberry)

Ooit, in een vaag en roze verleden, was ik verslaafd aan lipgloss. Ik spaarde ze. Ik werd zelfs geïnterviewd door Girlscene. Nu, ruim zeven jaar later, zul je me amper nog met lipgloss op zien. Het plakt, heeft (vaak) niet genoeg kleur, en ik houd niet meer van glittertjes op m’n lippen. Maar toen ik deze lipglosses van The Body Shop zag, wilde ik ze graag een kans geven. Qua verzorging ben ik gek op TBS, dus wie weet kunnen deze twee mijn hart weer veroveren?

De lipgloss zit in een tube en bevat 12 ml. Het is een knijptube met een draaidop, en daaronder een schuin afgesneden applicator. De lipgloss kost €7,00 wat ik niet goedkoop vind (niet ook niet duur), maar voor dat geld wil ik wel graag dat de lipgloss niet plakt.

Beide lipgloss hebben een lichte kleur, en veel shimmers. Coconut is heel lichtroze met roze/paarse glitters. Hij ruikt zoet, en ik herken er de kokosnoot in. Raspberry is donkerder van kleur – donkerroze, met heel veel zilveren shimmers. Hij ruikt een stuk zoeter, ik ruik bij deze heel goed de framboos erin, maar als ik niet zou weten dat het framboos is, had ik ook makkelijk kersen kunnen gokken, zo zoet ruikt ‘ie.

Ik heb serieus een ontzettende hekel aan schuinw applicators. Ik probeer altijd heel voorzichtig een klein dotje lipgloss op m’n lippen te knijpen, maar ben soms te enthousiast, waardoor ik de halve inhoud van de tube achterin m’n keel spuit. Het lukt me ook amper om de lipgloss gelijkmatig aan te brengen. Vingerwerk dus, wat weer betekent: plakkerige vingers. Haat.

Als de lipgloss er eenmaal op zit, ben ik wel tevreden. Coconut geeft een prachtige glans aan m’n lippen, voelt lekker aan (heb ik niet vaak met lipgloss!) en plakt amper. Natuurlijk blijven er haren aan je lippen plakken (ja, ik heb het getest) maar de haren komen makkelijker los dan elk andere lipgloss. :P Ik vind hem trouwens het lekkerst ruiken van de twee! Raspberry maakt m’n lippen een tintje rozer, en geeft ze weer volop glans. Ik vind hem erg zoet ruiken, gelukkig is dit alleen in het begin. Maar mijn voorkeur gaat toch uit naar Coconut! Beiden lipglosses blijven zo’n 2 uurtjes op m’n lippen zitten.

The Body Shop lipgloss kost €7,00 en is te koop in de webshop of in één van de filialen.

Ben jij bekend met lipgloss van The Body Shop?

7 REACTIES

  1. Ik ben echt zo’n sucker die ze mee zou nemen om mij dan vervolgens te herinneren dat ik eigenlijk nooit lipglossjes draag. Toch blijven ze mij trekken en af en toe is het ook wel leuk en handig om niet constant te klooien met een lipstick en gewoon een gloss er op te mikken en de deur uit te kunnen. xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in