Review: The Body Shop Red Musk

Jongens, ik heb een nieuwe lover. Hij zorgt voor vlinders in m’n buik, bezorgt een glimlach op m’n gezicht elke keer als ik hem ruik, en dan al niet te spreken over z’n uiterlijk.. Nee, ik heb het niet Channing Tatum, dames. Hoewel hij ook erg welkom is in mijn huis, heb ik het nu toch echt over Red Musk. Inderdaad, geen jongen, maar het nieuwste parfum van The Body Shop! Lees snel verder, dan wordt je hopelijk net zo verliefd als ik..

Dit nieuwe parfum is de vierde editie in de Musk lijn van The Body Shop. Ze begonnen met de White Musk, daarna kreeg je White Musk Libertine en White Musk Smokey Rose. Dit keer komen ze met Red Musk – een parfum zonder bloemen, met diervriendelijke muskus. De geurnoten zijn als volgt:

Topnoten: Musk en peper
Hartnoten: Musk en kaneel
Basisnoten: Musk en tabak

Eerlijk is eerlijk – mocht ik hem zien in de webshop of zelfs in de winkel, had ik hem nooit gekocht. Tenminste, niet zonder te ruiken. Ik houd voornamelijk van zoete en frisse geuren, musk vind ik vaak te zwaar. Ook ben ik geen liefhebber van heel kruidige of zware parfums. Maar mijn hemel, toen ik deze in mijn goodiebag mee kreeg tijdens het kerstevent, was ik zo ongelooflijk blij!

De geur is echt ge-wel-dig. Hij is warm en kruidig, maar niet té kruidig. Hij is een tikje zoet. De unieke geurnoten zorgen voor een geweldige geursensatie, ik ken geen enkel ander parfum die zo ruikt. Hij is heel toegankelijk, en ik vind hem perect voor de feestdagen (dankzij de kaneel erin), maar zelfs lang na de feestdagen zal ik hem nog dragen. Ik draag hem nu steevast iedere dag, en elke dag geniet ik weer van de geur. Zonder te overdrijven, dit is misschien wel één van de lekkerste parfums die ik ooit heb gehad in m’n leven!

Nog een reden waarom ik verliefd ben op dit parfum, is dat hij lang blijft hangen. Echt heel lang. Ik heb héél veel parfums in mijn kast staan, waarvan het merendeel eau de parfum is, dus geen eau de toilette. Allemaal ruik ik na een paar uur niet meer bij mezelf, en anderen vaak ook niet! Deze ruik ik echter ZELF nog na ongeveer 6 uur. Hoe super is dat? En dan gebruik ik vaak maar een paar spraytjes.

De prijs is ook heel schappelijk vind ik, voor 60 ml betaal je €40, en voor 100 ml betaal je €55. Ook is er nog een parfumolie van 30 ml, deze kost €22,50.

Je koopt Red Musk in de webshop of in één van de filialen. In de filialen zelf kun je de geur bewonderen en ruiken, en zelfs om een testertje vragen. Ik ben heel benieuwd wat jij van deze “scandal in a bottle” geur vindt!

6 REACTIES

  1. Zo zit ik dus ook, ik zie hem nu zo voorbij komen, maar voor ik hem koop wil ik hem toch echt wel ruiken. Zo uit de webshop halen zou ik niet zo doen… ik ben nogal een miepert met geuren. Toch ben ik wel heel benieuwd. xxx Lucinda

  2. ik wil hem toch echt eerst ruiken en aangezien TBS niet in de buurt zit zal dat wel even duren. Ik haak namelijk nogal snel af op kaneel.
    Dus in de webshop durf ik hem niet te kopen

  3. O boy, deze is zó lekker! Ik houd meestal ook niet zo van musk, maar toen ik deze geur rook in de winkel, was ik ook meteen verliefd! :) Heb hem uiteindelijk niet gekocht, maar wie weet dat ik dat toch nog maar ga doen… Liefs!

  4. Ik had hem al in de webshop gezien, hij lijkt me echt geweldig. Ik ben dan weer helemaal gek op musk haha! Ik denk maar een keer snel stiekem ruiken :evil: :inlove:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in