Review: The Ohm Collection – Sacred Frankincense deodorant

Weten jullie de review over de kokos poeder deodorant nog? Ik vertelde toen al dat The Ohm Collection meerdere geuren poeder deodorants hadden. Ik ontving toentertijd kokos om uit te proberen, die mij erg goed beviel! Toch ken ik veel mensen die niets met kokos hebben, en voor die mensen heb ik goed nieuws: vandaag ga ik de Sacred Frankincense geur voor je reviewen! Ben je benieuwd naar de werking van deze deodorant? Lees dan verder.

The Ohm Collection verkocht in het begin alleen poeder deodorants, hiermee werden ze bekend. Inmiddels hebben ze meer producten in hun assortiment, zoals een nachtcrème en zonnebrandcrème. Sacred Frankincense is er al vanaf het begin, net als de Kokos die ik al eerder reviewde. Het poeder is alkaliserend en 24 uur werkzaam.

Het potje bevat 120 gram product en heeft een handige draaideksel, waarmee je zelf kunt bepalen hoeveel product je wilt. Net als een bus poedersuiker! Het is zeer fijne poeder, waar je heel weinig van nodig hebt. Bij dagelijks gebruik denk ik dat je zeker 4-5 maanden meedoet, minstens. En dan valt de prijs van €21,95 wel mee!

De geur is vrij zwaar en aards. Toch vind ik hem ook wel een beetje als wierook ruiken! Dat is ook niet zo gek, want frankincense is het meest bekend van het feit dat er wierook van deze boom wordt gemaakt. Frankincense wordt ook wel Olibanum genoemd, en de Latijnse naam is Boswellia carterii. Kortom, Frankincense is hars afkomstig van de wierookboom.

De werking is zeer makkelijk. Strooi een beetje op je vingertoppen of in je handpalm (of rechtstreeks op je oksels, maar dan moet je niet scheel zijn), en breng dit aan op je oksels. Dit doe je het liefst na het douchen, wanneer je oksels nog een beetje nat zijn. Zo blijft het poeder beter plakken. Maar ik heb gemerkt dat op droge oksels het poeder ook goed blijft zitten. Ik leun altijd een beetje naar achteren en dep het poeder dan op m’n oksels. Werkt perfect, al kan het in het begin wel wat onwennig zijn.

Ik zweet vrij snel, al bij de kleinste inspanning. Met deze deodorant merk ik dat het zweten niet geheel verdwijnt, maar wel stukken minder is. Ik ruik mezelf minder en de natte plekken onder m’n oksels zijn ook stukken minder. Op dagen met vrij weinig inspanning houd ik het zelfs helemaal droog!

The OHM Collection Frankincense deodorant kost €21,95 voor 120 gram. Er zijn diverse geuren beschikbaar, en je koopt The OHM Collection bij SoloBioMooi!

5 REACTIES

  1. Eigenlijk ben ik best wel supernieuwsgierig naar dit product, alleen al hoe het zou bevallen met opbrengen, want het lijkt mij een uitdaging om dit een beetje beschaafd voor elkaar te krijgen ( ik ben best eigenlijk wel een behoorlijke lomperd op dat gebied) verder lijkt mij dit een heel fijn product om te gebruiken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in