Review: Therme Lomi Lomi Shower Scrub

Als er iets is wat nooit ontbreekt in mijn douche-routine, dan is het scrubben. Ik vind het heerlijk! Die zachte huid na afloop, het gevoel van scrubkorrels over je huid, het naspoelen.. Niet alleen voelt scrubben ook lekker, het is ook enorm goed voor de huid. Goed voor de doorbloeding, het verwijdert dode huidcellen, crèmes worden beter opgenomen in de huid, je wordt sneller bruin, je hebt minder last van ingegroeide haartjes.. noem het maar op. Vandaag review ik de Therme Lomi Lomi Shower Scrub voor je. Een scrub met echt vulkanisch bora bora zand! Kijk je mee?

De scrub zit in een flinke tube van 200 ml, met een leuke verpakking. Het plaatje bovenaan de tube ziet er tropisch en exotisch uit, en dat is precies hoe de scrub ook ruikt! De tube heeft een handige doseerdop, en een dop die je makkelijk dicht klikt. Dit vind ik toch altijd stukken beter werken dan scrubs in een pot.

Ondanks dat ik SLES en parfum soit in de ingrediëntenlijst, ziet de lijst er verder heel goed uit. Extracten van plumeria (een tropische bloem die onmisbaar is bij Monoï de Tahiti geuren), kokosolie, en vulkanisch zand van het eiland Bora Bora (een eiland gelegen in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika).

De substantie is roze en vloeibaar, en bevat zeer milde zandkorrels. Hij heeft een heerlijke, bloemige en tropische geur. De geur doet me denken aan de typische Monoï de Tahiti geur, waarvan ik een parfum heb, en een douchegel. Dit in combinatie met het exotische plaatje op de verpakking doet je direct wanen op het eiland zelf.

Een ontzettend heerlijke scrub, die mild is en dus perfect is voor de gevoelige huid. Door de geur is het alsof je een tropisch feestje hebt onder de douche, het enige wat nog ontbreekt is een bloemenkrans om je nek en een kokosnoot met rietje erin. M’n huid voelt na afloop zacht en soepel, en hij ruikt nog heerlijk subtiel na. Onmisbaar in de zomer, zeg ik!

Therme Bora Bora Shower Scrub kost €8,35 voor 200ml en is te koop bij Drogistplein.

Hoevaak scrub jij?

8 REACTIES

  1. Oehhh, ik hou ontzettend van Therme.. Heeft vaak zo’n ontzettend lekkere geur en ik krijg er zo’n lekker zacht huidje van. Ik scrub met Rituals, mijn gezicht zo’n 2 a 3 x in de week onder de douche i.vm. veel velletjes. Mijn lichaam eens in de 2 weken denk ik.

  2. Nu ben ik wel heel benieuwd naar die geur zeg. Ben eigenlijk niet zo van de Therme, maar misschien moet ik daar maar eens verandering in aan brengen. Scrubben doe ik ook als een malle, vooral in de lente en zomer, houd er echt van. xxx Lucinda

  3. Ik probeer om de week een uitgebreide lichaamsscrub te doen. Uiteindelijk kom ik daar niet altijd aan toe! Wel scrub ik wekelijks mijn gezicht; mijn t-zone herinnert me daar zelf aan ;)

    Ik vind de Therme scrubs over het algemeen niet zo heel fijn; te weinig korreltjes per toefje product, om het maar zo te zeggen. Misschien brengt het gebruik van zand daar wel verandering in!

  4. Het ziet er meer als een douchegel uit, dus ik kan goed geloven dat hij erg mild is! :-)
    Scrubben doe ik zelf ook minstens twee keer per week!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in