Review: Therme Marrakesh Body Butter

Therme, een merk wat nooit iets fout bij me kan doen. Heerlijke producten, ongeacht welke lijn dan ook. Nog nooit heb ik iets van ze gehad wat ik niet lekker vond! Sinds een paar weken gebruik ik de Marrakesh Body Butter, en wat is deze lekker zeg! Vandaag vertel ik je er iets meer over. Lees je mee?

De Marrakesh lijn is onderdeel van de wereldkuren van Therme. Hij zit boordevol arganolie en amandelolie, wat hem extra geschikt gemaakt voor de droge huid. De lijn bestaat momenteel uit vijf producten.

De body butter zit in een grote pot van 250 gram. Hier doe je lang mee, heul lang! Het is een simpele, maar klassieke pot met handige draaidop. Nadeel is wel dat je met je vingers in de substantie moet, maar als oplossing kun je altijd nog een spateltje gebruiken. De verpakking ziet er erg mooi uit, trouwens. Misstaat absoluut niet in de badkamer!

De ingrediënten. Shea butter staat vrij hoog in de lijst, en arganolie staat ongeveer halverwege de lijst, gevolgd door amandelolie. Parfum staat op ongeveer 1/3e van de lijst, verder kan ik geen “mindere” ingrediënten ontdekken in de lijst.

De substantie is heel lichtgeel, en lekker vol en romig. De lichtzoete geur van amandelen komt me direct tegemoet als ik de dop eraf draai. Ik houd van de geur van amandelen, dus dit begon al goed! De butter smeert gemakkelijk uit, en is niet vettig. Hij is na een paar minuten volledig ingetrokken, en de huid voelt enorm zacht aan daarna.

Ik vind het heerlijk om m’n droge onderbenen ermee in te smeren ’s avonds, als ik vervolgens na vijf minuten in bed ga liggen, heb ik geen last van geplak in bed. Als ik m’n armen ermee insmeer, ruiken die na een uur nog heel licht naar zoete amandelen. M’n huid blijft er ook echt urenlang zacht van! Soms smeer ik voor het slapen gaan m’n handen er zelfs mee in. Lekker multifunctioneel!

Therme Marrakesh Body Butter bevat 250g en kost €8,45 bij Drogistplein.nl

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in