Review & tip: The Body Shop gepersonaliseerde body butter

Ik hou van The Body Shop en hun body butters. Deze liefde gaat diep, jongens. Ik stond dan ook echt versteld van het cadeautje dat ik onlangs bezorgd kreeg: een body butter mét mijn blognaam erop! Ik slaakte een gilletje die vijf dorpen verderop nog te horen was. En het leuke is, op deze body butter kan ook jouw naam staan, of die van een vriend/vriendin of geliefde! Ik vertel iets meer over deze gepersonaliseerde body butter in dit artikel.

Vanaf 1 november kan iedereen GRATIS een gepersonaliseerde body butter ontwerpen bij geselecteerde winkels van The Body Shop. Je hebt keuze uit vier dieren, ontworpen door Yago Partal, die bekend is van zijn wereldberoemde portretten van dieren. (Serieus – Google het, zijn portretten zijn zó leuk!)

Om de body butter te personaliseren, koop je een 200 ml of 400 ml body butter bij één van de geselecteerde winkels. Het personaliseren van de body butter is helemaal gratis! Kies het dier waar ze dol op zullen zijn en geef de naam door van de gelukkige ontvanger in. De body butter wordt dan voor jou gepersonaliseerd!

Je kunt elke body butter kopen die je wilt. Zelf ontving ik Spiced Apple, één van de Kerstgeuren. Deze is zo vreselijk lekker! Zoet, fruitig en sappig – maar niet té. Hij heeft ook een warme en kruidige ondertoon. Gewoon verrukkelijk. De substantie is stevig en vol, de huid wordt onmiddellijk langdurig gehydrateerd.

48% mensen van de mensen vindt het belangrijk om een speciaal en bijzonder cadeau te geven tijdens de feestdagen. Omdat The Body Shop dit jaar 40 jaar bestaat, en vanwege hun toewijding aan het campagne voeren tegen dierproeven, geven ze je daarom dit jaar de kans om zo’n body butter te personaliseren. Hoe cool?

Op de website van The Body Shop vind je binnenkort alle informatie over de deelnemende filialen.

Ga jij een body butter laten personaliseren? Zo ja, voor jezelf of voor een ander?

10 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in